jestem zachwycona zakupami u Ani i z pewnością nie będa to moje ostatnie :D
wspaniały kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka i atrakcyjne ceny :)
Wersja do druku
jestem zachwycona zakupami u Ani i z pewnością nie będa to moje ostatnie :D
wspaniały kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka i atrakcyjne ceny :)
współpraca z nemhain to czysta przyjemność !!!! Polecam z czystym sumieniem :)
kupiłam u nemhain kilka rzeczy, raz nawet z dostawą osobistą :) wspaniałe podejście do klienta, dobry kontakt, polecam.
Ania jest bezbłędną Sprzedającą:) zakupy u Niej to sama przyjemność:)
Zakupy u Ani to czysta przyjemnosc! Mily kontakt, ekspresowa wysylka. Napewno jeszcze nie jedna rzecz kupie u Ani.
Świetny kontakt, szybka realizacja, błyskawiczna wysyłka, doskonały towar, jednym słowem rewelacja :) Polecam serdecznie
Ta Pani ma anielską cierpliwość i spokój. Do mnie :) A byłam upierdliwą klientką - zmieniającą zdanie częściej niż baba w ciąży :) A nemhaim nic - stoicki spokój :)
Polecam :)
Ania to niezwykle miła, pomocna i cierpliwa osoba - wprost idealny sprzedawca :)
z całą pewnością wrócę jeszcze na zakupy - innym też polecam
Miły kontakt, ekspresowa wysyłka, dobre ceny i świetny oball, z którym mój synek się nie rozstaje - pełen profesjonalizm:)
Dziękuję!
Oj tak:) nic więcej nie potrafię dodać, moze tylko to, że podziwiam Anię, że ma czas dla nas wszystkich - upierdliwych mniej lub bardziej klientek:) i jednoczesnie jakby nie patrzec - koleżanek z forum:):):)
Oball wymiata! najbardziej trafiona nasza zabawka - jak dotad:)
kupiłam co prawda tylko getry ale bardzo jestem zadowolona, kontakt na medal, bardzo szybko odpisuje na maile, pomimo, że nie kupiłam u niej chusty, doradziła mi którą wybrać z dwóch pomiędzy którymi się zastanawiałam, pozwoliła pomacać materiał (niestety nie miała rozmiaru)
Kupiłam już u Ani masę rzeczy i za każdym razem to była czysta przyjemność i strzał w dziesiątkę :)
Wszystko świetnej jakości, rewelacyjny kontakt, niewyobrażalnie solidne i wyrozumiałe podejście do klienta!
Dziękuję Aniu za wszystko :kiss: , podziwiam za zdolność ogarnięcia tego chaosu i z przyjemnością będę wracać w przyszłości :D
narazie zakupiłam raz ale NIE ostatni
osbługa, wysyłka, towar:thumbs up::thumbs up: :thumbs up:
zakupy u Ani, to czysta przyjemność :)
To ciekawe która z nas jest najbardziej upierdliwa:mrgreen:
Aniu, ponownie dziękuję za udane zakupy i cierpliwość do mnie:D
Polecam zakupy w maminku:)
ja też polecam zakupy w maminku - wszystko na tip-top, superkontakt, świetny towar, Ania jest bardzo konkretna i dopina wszystko na ostatni guzik.
kupowałam kapciochy z paputki.pl
Kapcie z dobrej skórki, fajne kolory :)
Dziękuję i polecam!
dzisiaj, w dzień wolny od pracy dostałam mój pierwszy, niewielki zakup z dostawą do domu! Ale nie o tym :)
Bardzo serdeczna, pomocna osóbka a towar rewelacyjny, ceny konkurencyjne i nic tylko śledzić Maminkową ofertę :)