babolku, piszę pw z namiarami do Ciebie.
Wersja do druku
babolku, piszę pw z namiarami do Ciebie.
:) OK priv dostalam ale zdazylam juz wysłac dwa maile :D do redakcji gazety i wysokoich obcasów ...
to odwoluje, zeby nie scigali dziewczyny :)
Pewna niemiecka firma poinformowana o nas o przypadku Ani przygotowala dla niej przesylke. Nosidlo w kolorze, jaki sobie Ania wybrala juz do niej leci.
Z cwiczen z fizjoterapeuta wynika, ze Ania powinna dac sobie z nim rade, jesli bedzie konieczna poprawka, to sie przerobi na jej potrzeby.
.
Zapomnialam dodac, ze mam kontakt z Ania oraz Wyborcza w tym temacie - takze z autorka artykulu. Pewnie sa teraz zasypani przez maile :) Niech wiedza, ze istnieje tak waska specjalizacja jak chustowanie :)
.
:applause:Cytat:
Zamieszczone przez Kasia
Kasiu :mighty: Bobolku, Hanti i wszystkie dziewczyny - super!!!
Wspaniale wiesci!
Wiesz, swebe, zobaczylam ten artykul rano przed warsztatami..i nie moglam sie skupic, ciagle widzialam te foty. Podzwonilismy tu i owdzie i poszlo :)
.
Brawo Kasia! I wszystkie myślące i działejace też! :applause:
Nasze forumowe dziewczyny już w grudniu zeszłego roku wysłały dzielnej Ani chustę kółkową plus ciuszki i zabawki dla małej. Nelles i Oppamama się zgadały. :D :D :D
To skromne dziewczyny, nigdy się nie chwalą, zatem ja to za nie niniejszym z ogromną przyjemnością czynię. :D :D :D
Natalia od Nati
"...niech nie wie lewa ręka, co czyni prawa..."Cytat:
Zamieszczone przez Natalia
dziewczyny - brawo!
szkoda tylko, że jednak Ania Krupa nie pociągnęła wtedy tematu i wpadła w wisiadełko....
brawo dziewczyny :applause:Cytat:
Zamieszczone przez Natalia
Wisiadelko jest prostsze w obsludze niz jakakolwiek chusta. Mam nadzieje, ze z tym nosidlem Ania sobie da rade, pierwsze testy fizjoterapeutow mowia, ze powinno byc ok. Wszystko sprawdzi sie w praniu za tydzien :)Cytat:
Zamieszczone przez mart
.
Dziewczyny, jestem w totalnym szoku. Jesteście poprostu niesamowite:)
Czyli co, już wszystko załatwione..? Bo ja początek wątku dopiero teraz przeczytałam i się tak napaliłam na tą akcję zrzutkową... :? :)
Jak zwykle chustowe mamy NIEZAWODNE!!!! :thumbs up: :applause: :applause:
no nie wiem. po moich testach babybjorn i walce z mega skomplikowanymi sprzączkami myślę że pouch, kółkowa i ergonomiczne są jednak prostsze.Cytat:
Zamieszczone przez Kasia
Je4steści po prostu niesamowite :applause: Ja tu do zrzuty chcę się podłączyć -a tu już dawno wszystko załatwione.Jestem pelna podziwu..
dla wszystkich dzialajacych :kiss: :mighty: :high: :bliss: :applause: :heart:
Natalio - mnie rok temu tu nie bylo, nie wiedzialam :oops:
Mart, masz racje - najdrozsze wisiadla nadaja sie dla wygimnastykowanych obslugiwaczy sprzaczek ;) ale Ania ma najprostsze nosidlo, takie ktore nie przylega za bardzo do ciala i na moje oko mozna zapiac najpierw jedna jedyna sprzaczke, a dopiero pozniej wlozyc je na siebie.Cytat:
Zamieszczone przez mart
Wraz z producentem przygotowalismy zmodyfikowana instrukcje uzycia, zobaczymy, jak Ania ja przerobi na swoje potrzeby.
.
myślę że to sprawa mocno indywidualna w czym komu wygodniej :) ja miałam poucha i nic mi nie wychodziło mimo tego ze mam obie ręce .. .Cytat:
Zamieszczone przez Kasia
ale ważne ze Ania nie jest z tym sama za Wam wszystkim baaaaardzo dziekuje
BRAWA DLA SKROMNYCH :high: ;)
BRAWO dziewczyny! :D
Super, że tak sprawnie i kompetentnie zareagowałyscie :D