taaaa ostatno mi sie sniło że znalazłam pawiszony koloru złoto- natur ( chyba takich nie wymyślono- ale moja głowa, owszem)
ehhhhhhh....
Wersja do druku
taaaa ostatno mi sie sniło że znalazłam pawiszony koloru złoto- natur ( chyba takich nie wymyślono- ale moja głowa, owszem)
ehhhhhhh....
No brawo!Fajny nabytek:thumbs up:
łal, ale szczeście, super!
ULALA, jak Ci dobrze, ja do tej pory tylko jakieś wisielce widziałam ;(
Wow! I to Lena - przepiękna! Gratuluję i zazdroszczę.
ach, alez zazdroszcze:)
Farmerkowa, to w Łomży takie lumpeksy macie czy może w Białym wyhaczyłaś? :>
tylko pozazdrościć szczęścia:applause: a swoją drogą to nawet bym nie wpadła na to że chusta może być w szmaciaczku
GRATULACJE! Znowu lumepksy będą mi się śniły. Ilekroć przeczytan na forum, że ktos kupił chuste na ciuchach, śni mi się to. W jakim śnie kupiłam 4 hamockbagi, w kolorach, których nie ma na stronie producenta ;)
wow, gratulacje :)
jak tylko wyzdrowieje ide na cichy :)
jzu mi sie tak chce poszukac jakis perelek :)
Brawo! Nie do wiary.
ej gdzie wy na te ciuchy chodzicie?
u mnie nie ma takich ze szmatami - tylko same ubrania na wieszakach...
no chyba ze na bazarek cos przywiozą...
hm...a moze w zasłonkach poszukam :D
jeszcze tylko niech rzucą na ciuchy ubrania dla dwojga :D:D:D
Ja to ciągle na ciuchy chodzę i nic nie znajduję :( a jak dojdę do wniosku, że szkoda czasu i przestaję chodzić, to mi się śni, że znalazłam coś w lumpach i znowu zaczynam szukać.
:omg: Jaaaaa!!! No niezły fart!! :thumbs up:
Zazdroszczę ;)
Ja zauważyłam, że jak idę tak przy okazji, a nie specjalnie to znajdę coś fajnego co wcześniej potrafiłam przez kilka tygodni szukać. Ostatnio koleżanka (właścicielka ciuszka)wygrzebała mi duzy polarowy pajac nówka na 98 cm, ale na chłopca, więc na Natkę dobry jest.
Teraz jak idę na wypad ciuszkowy to nie nastawiam się , że znajdę chustę, może ten system się sprawdzi.
O żesz ty!!!Zazdroszczę, teraz będę zachodziła do każdego lumpka po drodze
Ależ Ci zazdroszczę znaleziska! Ja zawsze wchodząc do lumpka mam wizję starych pawiszonów :)
Farciara!!! Też dołączam do grona śniących o lumpkowych podbojach. Już nie raz budziłam się rano rozczarowana,że to tylko sen i żadnego didka nie wyłowiłam :(
piekna!
ja też dziś grzebałam ale niestety bez sukcesów...
były nowiutkie wranglery jeszcze z metką ale rozmiar 26/30:hide::hide::hide: