Bardzo staram się nie przeoczyc i siedzę z uchem w głośniku od piątku :)
Wersja do druku
uff, odetchnęłam z ulgą, bo słuchałam w piątek od 18 i pomyślałam, że przegapiłam...
Tylko my w środę mamy USG przed 18, więc pewnie nie zdążymy :cry:
czy ktoś będzie nagrywał???
Oj coś nas ta Trójka robi w balona :(
No i?
Było?
Bo mi nie udało się nic wyłapać :roll:
Chusty to temat uniwersalny, pewnie "puszczą" na antenie, jak innych tematów będzie mało. Dzisiaj śmierć Agaty Mróz - ludzie chcieli słuchać o tym i opowiadać, jak to przeżywają - pewnie temat chustowy nie bardzo pasował...
No chyba się nie doczekamy :wink:
Znowu nie było? A ja się bałam, że przegapiłam, bo nie mogłam wczoraj słuchać. Pozostaje słuchać Trójki codziennie, może kiedyś puszczą :D
Co sie odwlecze, to nie uciecze ;)
http://www.polskieradio.pl/trojka/zd3/?d=200806061600
jest w zapowiedzi na dzis, a Aga mowi, ze ma byc miedzy 17 a 18.
ide sluchac :)
.
Było? U mnie dzieciaki się darły, mogłam nie dosłyszeć :evil:
nie słyszałam,choć od tygodnia zdradzam swoje ulubione i jedyne TOK FM.
jest teraz!!!!! słuchajcie :)
to chyba jednak była koncówka :( juz się skończyło...
Bylo dzisiaj było - z 5 min :)
chorera, nie zlapalam, bylam na wyjsciu z kolezankami :-(
jak wypadlo?
zupelnie przez przypadek udalo nam sie posluchac, bo akurat wracalismy od lekarza samochodem i sluchalismy Trojki.
faktycznie - trwalo to ok. 5 min., ale bylo bardzo fajne. Kasia z Chustomanii opowiedziala skad u nich pojawil sie pomysl na noszenie dzieci oraz opowiedziala jak zawiazac chuste. Wypowiadal sie takze p. Pawel Zawitkowski, ktory zachwalal noszenie dzieci w chustach :o mowil ze dziecko potrzebuje bliskosci rodzica i jest zdecydowanie wowczas spokojniejsze. Przestrzegal jedynie przed noszeniem dzieci tylko w jednej pozycji, poniewaz istnieje ryzyko wypracowania zlych nawykow.
Zapytano tez anonimowa kobiete, dlaczego wozi swoje dziecko w wozku, a nie nosi w chuscie - w tle slychac bylo ze jej dziecko placze, ale ona stwierdzila, ze jest przeciwna noszeniu dzieci w chuscie, bo jej tak ortopeda powiedzial i juz.
Wypowiadal sie takze anonimowy tata, ktory byl na tak i twierdzil, ze dzieki noszeniu ma wiekszy kontakt ze swoim dzieckiem i moze poczuc sie chociaz przez chwile jak mama.
to tak w wielkim skrocie :)
mam nadzieje, ze wiecej bedzie takich wstawek o chustach nie tylko w publicznym radiu.
Kasiu - dobra robota :)
Aga, jest szansa na wstawienie tego gdzieś w sieci?
Niestety nie udało mi się w tym czasie dopaść radia :(
niestety legalnie zrobić tego nie można, bo Trójka ma prawa autorskie do tego i nie udostępnia ich :(Cytat:
Zamieszczone przez a-linka
cóż... szkoda :(