na weekend to musimy inne miejsce znaleźć, bo szkoła w weekendy nieczynna.
Wersja do druku
na weekend to musimy inne miejsce znaleźć, bo szkoła w weekendy nieczynna.
ee, no jak się nie da nic skręcić, to szkoda.. na prawde miałam nadzieję, że jakąś mamę pomocną znajdę, co to kaganek oświaty chce w ciemny lud nieść...
hehehe
dobra, dziewczyny ja zapraszam do siebie!!! trudno meble powystawiam... z resztą jakoś się zmieścimy najwyżej będziemy się motać na zmianę, bo tak to się w życiu nie spotkamy.
Morepig czy ty masz moze jakieś pouche i kółkowe??? głupio sformułowane pytanie, oczywiście, ze masz :D powinno brzmieć "pokażesz mi???", bo nam rehabiltantka kazała pouche nosić ze względu na przeprost
eh, to chyba nie lokalu problem.. daleko do nas i tyle ;)
szkoda
kilolek jeśli podtrzymujesz ofertę lokalową to może spróbujmy się umówić na przyszły tydzień ;) mam nadzieję, że we 4 z dzieciakami się zmieścimy :mrgreen:
Chocoblok, wyczyść skrzynkę :-)
Mój brat w Pruszkowie mieszka i często tam w weekendy jestem więc jak tylko wyzdrowieje to możemy sie umówić na jakieś spotkanie :)
:D:D:Dale super !!!
Dziewczyny straszna lipa! Mój Kuba kaszle!!!!
Jest szansa, ze mu przejdzie do wtorku, także na razie spotkanie aktualne, ale potwierdzę we wtorek. Ewentualnie jeśli nie będzie bardzo źle tzn nie będzie musiał leżeć to go wyekspediuję na 2 godzinki do dziadka i wtedy wasze maluchy będą bezpieczne.
zdrówka dla Kuby :D
jeśli będzie ok to proponuję 13-13:30 a jeśli nie damy rady to pomyślimy nad innym terminem ;)
kilolek - jak Kubuś?
Cześć, to ja jestem czwarta na spotkanie. Dajcie proszę znać jak zdrowie Wasze i dzieciaków, bo ja nie mogę zaryzykować "złapania" czegokolwiek. Hektor ma urodziny w weekend i jakby cos się przyplątało, to musielibyśmy odwołać z powodu obecności innych małych dzieci. A tego oczywiście chcielibyśmy uniknąć.
wieści z frontu ;) u kilolka wszyscy padli więc spotkanko odwołane :frown
będziemy w kontakcie i pomyślimy nad następnym terminem
Buuuuuu, szkoda. A ja już sie tak szykowałam...