elipsy jedwabne :P
mandukę olive groove.. :)
Wersja do druku
elipsy jedwabne :P
mandukę olive groove.. :)
jakbym miała wolna kasę to bym se fundła
nosidło Beco , nic o nim nie wiem ale pikne jest :hide:
jakiegoś didka z oferty standard
i ellevillka tricolorka
ochhhhh Aniu Ty wiesz co ja bym kupiła! :) :lol:
i jeszcze Zare tricolor, i jakiś jedwab moze ....
ps. pochwal sie na koniec co wybrałas!
no, no, nie pwoeim kilka pomysłów mi się podoba.
Ze szmat to chyba Zara do mnie najbardziej mówi...
Ale naj naj to mi się podoba pomysł z butami, no może i perfumkami :):) O i jakaś torba może?
Tulipowna ma takie kozaczki świetne, ech przydałyby mi się też takie :lol:
Tymczasem pewnie są wyprzedaże, a ja poza moim maleńkim butikiem w mojej mieścinie nigdzie nie zaglądam :hide: A że w owym butiku głownie szale mnie zachwycają to mam ich już całą kolekcję :mrgreen: Nawet mój mąż na moje ostatnie: ale ja nie mam co na siebie włożyć. Powiedział: szal kochanie, szal :mrgreen: Dowcipniś kurde...
Muszę przyznać Aniu, że jak Cię ostatni raz widziałam to zwróciłam właśnie uwagę, że masz śliczny szal.
A co do wyborów.. to ja też chyba chustozaspokojona, więc nie doradzę.
Przy najbliższym spotkaniu mogę Ci zaprezentowac na żywo śnieżynki Didka (o ile jeszcze je będę miała oczywiście :) )
heh, mam podobnie, z tym, że ja wiem, czego chcę, ale tego jeszcze nikt nie wyprodukował ;))
Najchętniej jakąś skośnokrzyżową Natkę z połączenia jedwabiu, wełny merino i bawełny ;-):rolleyes: ew jedwab-kaszmir, który powaliłby mnie na kolana (motyle...?) :rolleyes::lol:
Zainspriowana Waszymi pomysłami poszłam dzisiaj w ..kaszmir:)
Kupiłam sobie piękny kaszmirowy sweterek. Co prawda to nie chusta, ale radocha podobna. Bo przez ostatnie dwa lata chyba częściej kupowałam chusty niż ciuchy :mrgreen:
Agatkie: chyba będzie ciężko pomacać to cudo. Styczeń mam totalnie zapchany spotkaniami i imprezami rodzinnymi. Wszyscy uparli się w styczniu rodzić ...
Aniu ale wiesz że wątek bez zdjęc..........
hehehe a jesli chodzi o zakupy to ja od sierpnia tez kupuje hmmm o matko kupuje tylko chusty! nooo ale to dla dziecka przecie :)