hehe, wczoraj prasowlam przy 'na wspolnej' i tam tekst: pediatra do mlodej mamy- i jak najwiecej przytulac...
Wersja do druku
hehe, wczoraj prasowlam przy 'na wspolnej' i tam tekst: pediatra do mlodej mamy- i jak najwiecej przytulac...
Też słyszałam i wniosek z tego, że chyba rzeczywiście jest wstęp do chustowania.Cytat:
Zamieszczone przez problemkind
P.S.
w "m jak milosc" jest przeciez Jolka, z synkiem Mateuszkiem twardo wozonym w wozku :)
Jest jedna kwestia -te seriale sa krecone chyba z duuuzym wyprzedzeniem. tzn np.kinga juz mogla zaciazyc -czas dzialac! ;)[/list]
[quote="polaquinha"]w "m jak milosc" jest przeciez Jolka, z synkiem Mateuszkiem twardo wozonym w wozku :)
Rzeczywiście - wypadło mi to z głowy :) A takiej Jolce fajnie by z chustą do twarzy było na tej wiosce, Kindze zresztą też.
Jak się rozpędzimy, to zachustujemy Orłosia w teleexpresie i Omenę w prognosie pogody :lol:
coś się dziś niedobrego dzieje, już kilka dziewczyn pisało, ze się posty kilka razy wysyłają i mi się to też właśnie przydażyło :D
Sabaciass - ale się uśmiałam do łez, jak wyobraziłam sobie zachustowanego Orłosia w telexpresie. Dobre :thumbs up: My, ale mamy fantazję :lol:
padłam... :applause: :applause: sobciass masz na koncie kolejny mój skurcz he he :D i jestem jak najbardziej ZA!!!Cytat:
Zamieszczone przez sabciass
A ja przemyciłam chustę do "Klanu"! Kręcą z dużym wyprzedzeniem, więc nie wiem kiedy to pójdzie w TP. Będzie zachustowana mama z dziećmi na placu zabaw!
No brawo !!! Czekamy z niecierpliwoscią ! :applause:Cytat:
Zamieszczone przez czteryszczęścia
a propos Klanu - moja mama była w ubiegłym roku na wakacjach w tym samym osrodku co Paulina Holtz (klanowa Agnieszka ) Zgadaly sie pare razy o dzieciach a potem mama mowila "i wiesz szkoda, ze tym razem z nami nie pojechalas bo jakby Cie zobaczyla jak biegasz z małą w chuscie to z pewnoscią by sie przekonala " ;-)
Super!Cytat:
Zamieszczone przez czteryszczęścia
Pascal Brodnicki ma maleńkie dziecko -fajnieby Pascala zarazić bakcylem chustowania :)
już sobie wyobrażam z Pascala szalejącego w kuchni z dzieciakiem na plecach -cos mi się wydaje,że zachustowany tata przemawia głebiej do podświadomosci mam, niż inna mama (fenomen PZ na przykłąd) :lol:
to samo wczoraj pomyślałam po obejrzeniu Uwagi na tvn! tylko jak to zrobic :roll:Cytat:
Zamieszczone przez polaquinha
Każdy będzie zachwycać jaki fajny z niego tata i nie będzie wnikał czy dziecku nie jest za gorąco/za ciasno/... :)Cytat:
Zamieszczone przez polaquinha
no własnie co w tym jest?? jak mama-to odrazu komentarze, jak tata-to tylko zachwyty :lool:Cytat:
Zamieszczone przez kachna2001
Więc chyba zacznę oglądać seriale, aby odkrywać w nich zachustowane Mamy :P
ja się tylko obawiam tego ze osoby znane żyja z tego ze sie w czyms, z kimś lub gdzies pokazuja :/ tylko kto im zapłaci za reklamowanie chust ??? :/
Ideałem byłoby, gdyby oni to zrobili z przekonania a nie za pieniądze :wink:Cytat:
Zamieszczone przez babolek
Paulina spodziewa się kolejnej pociechy, a z tego co wiem, to z pierwszą biega na bobomigi, może więc i chusta? Są szanse. :)Cytat:
a propos Klanu - moja mama była w ubiegłym roku na wakacjach w tym samym osrodku co Paulina Holtz (klanowa Agnieszka ) Zgadaly sie pare razy o dzieciach a potem mama mowila "i wiesz szkoda, ze tym razem z nami nie pojechalas bo jakby Cie zobaczyla jak biegasz z małą w chuscie to z pewnoscią by sie przekonala ]
Wiecie, co? ostatnio zmowu oglądałam "Na wspólnej" i ta cała Marta narzekała jak jej to ciężko z tym wózkiem i pomyślałam, że chyba jednak tak chusta w końcu się pojawi i zaświtała mi szatańska myśl sprawdzenia w tym wątku, czy może nie wypowiadała się na ten temat hanti bo TVN z tego co wiem chyba nie jest jej obcy. No i okazuje się, że nie odezwała się ani słowem. Ja tu węszę jakiś spisek :twisted: