Joawoj, wrzuć zdjęcia w akcji w tym cudzie, plizzzzz
Wersja do druku
Joawoj, wrzuć zdjęcia w akcji w tym cudzie, plizzzzz
Jeszcze nie mam. Jak zrobię, to wrzucę :D.
Do mnie też dziś dotarł :)) fiolet z jasna nitką :) I nawet plecak z niego zrobiłam ! Samiutka :))) I tylko zdjęć nie miał kto zrobić, ale już jutro to nadrobię :)))
Piękne są te lny, super będą na lato :)
W sumie jakby któraś chciała się wymienić na brązowy z ciemną nitką, to ja byłabym chętna, bo mam już kaszmir w tym kolorze.
Niby inne, ale jednak podobne:
http://i361.photobucket.com/albums/o...j/S73R5713.jpg
Brązowego z ciemną nitką juz nie mam ale z jasną jest i pomarańczowy z jasną:)
a ja blondynka kąpałam dziś dziecię swoje młodsze i słysze domofon-natręt jakis dzwoni i dzwoni, przeklinam natręta w duchu i nie otwieram bo przeca dziecka w wanience nie zostawię a potem znajduję w skrzynce zawiadomienie z UPS o nieudanej próbie doręczenia :duh:
Ula a jaki kolor? Bo ja prawie koło Ciebie mieszkam, wiesz???:)
mam :D
ależ on się pięknie mieni :D
gdzie foty????:mrgreen:
mój aparat nie robi fot o tej porze dnia :roll:
jutro postaram się coś cyknąc chociaż raczej nie w akcji, bo TŻ jeszcze nie został uświadomiony co do obecności nowej szmaty w domu :ninja:
przeciez to tylko TESTOWA szmata;)
no niby tak :D tylko ja jakoś nigdy nie umiałam kłamać z zimną krwią :P chyba pora się naumieć ;)
Przepraszam, zdjęcie mało wydarzone, ale nie potrafię tak sobie ładnie zrobić żeby były do wzdychania :lol: Z fleszem, ale w dzień, tuż przed wyjściem na spacer. Pierwsze nasze motanie, przed praniem jeszcze. Jak jutro doschnie, to może uda nam się zrobić coś lepszego...
ooo ładniusia! kurcze no ten "fiolet" o wiele ładniej wyglada w zestawieniu z jasna nitka niz z grafitową
Ładniutka jest, to fakt.
Gdyby nie to, że mam miasteczko w fiolecie, penie bym się skusiła :D