Pielusia piękna - gratulacje!
A bambus ja także uwielbiam :) szkoda tylko, że tak długo schnie :twisted:
Ale ja teraz na kaloryfer wkładki kładę - mam nadzieję, że im tym nie szkodzę :rolleyes:
Wersja do druku
Ja na kaloryfer teraz kładę też kieszonki PUL z bambusem. Tylko na kaloryferze leży bambus, nigdy PUL. Mam nadzieję, że też nie zaszkodzę tym pieluszkom. :ninja: :D
Pieluszki super, a z gumką miałam identyczny problem na początku.
Yetta i magdulinska. mam pytanie, czy bambus w tych kieszonkach nie przecieka? Tzn czy nie puszcza wilgoci bokiem? Bo noszę się z zamiarem uszycia takiej kieszonki, ale jak tak patrzę na nie, to wydaje mi się, że bambus trudniej w ryzach utrzymać i że wystaje zza PULa.
Mnie póki co nic nie przemaka w kroku. Ale wciąż to sprawdzam jeszcze. ;-)
Ale nie w kroku, tylko na brzegach?
Nigdzie nie przemaka, jak do tej pory, ani z PULu zwykłego ani z minkee, trzymają idealnie. :D
A Twoja gdzieś moczy ubranko?
Ja jeszcze takiej nie uszyłam, ale zdawało mi się, że taki wystający z boku bambus może moczyć.
Mnie też się wydawało, że może moczyć, ale nie moczy. Ale potestujemy dłużej pieluszki i sie upewnimy. :D
nooooooooooooo, wielkie brawa-piersza swietna i druga też, a że weższ a to moze byc wygodniejsza dla chodzacego dzieciaczk na przykład:thumbs up::thumbs up::thumbs up:
Wiesz mama klamka ja też nie mam problemu z żadnym przeciekaniem.
A co do długiego schnięcia to w porównaniu z BG" organic", który schnie 2 dni to ten schnie dzień.
A powiem Wam, że ja jeszcze nigdy nic nie suszyłam na kaloryferze...jakoś się boje o te moje gałganki :p ale może spróbuję.
A jeszcze jedno nie wiem czy to możliwe ale moja Matylda w tej pieluszce bambusowej dostaje zaczerwienienia i czerwonych kropeczek :confused: ciekawe czemu :confused: Czyżby za mało przeprany bo nie wieżę w to,żeby ją bambus uczulał. Plar to rozumię ale BAMBUS??????