do mnie tez dotarla :)
pomaranczowa
i jest sliczna
fantastycznie sie mieni
Wersja do druku
do mnie tez dotarla :)
pomaranczowa
i jest sliczna
fantastycznie sie mieni
Piękne te kaszmirki :)
A pomarańcz jest 1 kolorowy czy dwu?
nasycony, rudawy pomarancz i ciemny, zlamany szroscia, pomarancz (tak jak to widac dobrze na filecie i brazie, zlamny kolor, ciemniejszy -taki mieniacy sie)
jedna strona chusty ciemniejsza, durga jasniejsza
proszę o zdjęcia :)
Fajne te kaszmiry!!!! Błyszczą się jak jedwab. Zrób zdjęcie pomarańczce, proszę!!!
u mnie to samo, wszystkie mi się podobają bardzo, dobrze że już się spłukałam bo bym miala poważny dylemat którą wybrać... Też chętnie zobaczę jeszcze pomarańcz w akcji i więcej uwag porównawczych kaszmiru z wełenką poproszę ;)
ja mam rudy, piękny jest chociaż nie tak milusi jak wełenka :) Ale wzór jest cudny i kolor jak marzenie
A ja czekam na ten pomarańczowy czy tam rudy. Tylko od tygodnia Zosi nie nosiłam, buu...
ale cudowne te chusty :D
Mnie oczarowal braz :love:
A przetestowałyście już co lepiej nosi wełna czy kaszmir?
też jestem ciekawa tej pomarańczy. No niech ktoś się zlituje i cyknie jakąś fotkę;-)
Tutaj kaszmirek pomarańcza, a na 3 stronie wełenka:
http://www.chusty.info/forum/showthr...t=23211&page=2
O! dziękuję:D rzeczywiście wełenki jaśniejsze od kaszmirów.
A czy to nie jest taka zasada w SweetPlace i Japan, że wełny są z jasną nitką a kaszmiry z ciemną - grafitową? To by mi pozwoliło lepiej to wszystko ogarnąć, jeżeli się okaże, że istenieje taka prawidłowość ;)
Z mojej obserwacji właśnie to wynika:)Cytat:
A czy to nie jest taka zasada w SweetPlace i Japan, że wełny są z jasną nitką a kaszmiry z ciemną - grafitową?