Świetne zdjęcia i wspaniałe podróże! Blog dodany do zakładek ;)
Wersja do druku
Świetne zdjęcia i wspaniałe podróże! Blog dodany do zakładek ;)
Koszt takiego wypadu jest w zasadzie równy wypadowi na zorganizowaną wycieczkę do Egiptu. Co prawda warunki mieliśmy trochę bardziej spartańskie (bo w 90% nocowaliśmy w namiocie, a prysznic braliśmy w wodzie z butelki:lol:. Ale coś za coś.
W Łodzi to musiał być ktoś inny.
No cóż nasz mały Michaś wrócił ostatnio z krótkiego tygodniowego wypadu na Cypr. Jak na miejscowe warunki było całkiem chłodno, ale i tak w porównaniu z zimową Polską to był prawdziwy wiosenny raj.
Zapraszamy do czytania relacji.
www.mistrzyoda.blogspot.com
a co to za chusta, ze sprawdza sie i zima i latem?
super foty :) ja też za kilka dni wybieram się z małą na nurkowanie. Również jestem wielbicielką takich niezorganizowanych wypadów, sądziłam że z maluchem to juz tak nie będzie ale widzę że mozna , juuupiii
wyobraziłam sobie siebie z moją trójką na takiej wyprawie:cool:.... nawet chusta mnie nie ratuje
Brawo! Wspaniałe zdjęcia i niesamowite podróże. My też tylko sami jeździmy, bez biur. Najlepsza podróż to na razie Mongolia i Chiny. Niestety bez Alutki. Z nią byliśmy na naszych Węgrzech (z MT), a w maju wybieramy się do Egiptu. Chyba jednak z chustą, bo w naszych sztruksowych MT się zagotujemy.
Chustę mamy zwykłą Lenny Lamb. Na zimę (taką jak mieliśmy w Warszawie) stosujemy po prostu nakładkę firmy Felix Pera.
A co robicie z młodą w czasie nurkowania?
Super! rozmarzyłam się :)