podobają mi się, fajny zimowy wzorek.
Wersja do druku
podobają mi się, fajny zimowy wzorek.
fajne niebieskie :)
ee, ani kolory ani wzór mnie nie kręci. nie jest brzydki, tylko jakiś taki... nie wiem sama.
edit: ale byłyby ciekawe, gdyby były szare (mimo, że szarego ngdy nie lubiłam)
piękna czerwień :)
Niebieskie są sympatyczne, ale nie aż tak, żebym je chciała mieć.
och jak ja Was nie lubie :p ze zawsze gdzies cos musicie mi pokazac kiedy nie mam kasy buuuu.....
czerwone piękneeee. a kasy brak:duh:
A mnie te didki nowe coraz bardziej rozczarowuja,jakies infantylne takie,nie zebym byla wielce dorosla...:p
Niebieskie śliczne, gdzieś tak do marca :)
Właśnie :), ładne są niebieskie, takie zimowe, ale wiosną w czymś takim to już obciach.
hej, niebieskie są śliczne!!!
Ach ta aura Świąt:) Śnieżkowe didki ładne (szczególnie czerwony) ale żeby od razu rzucały na kolana... to raczej nie bardzo
Piękne, zwłaszcza niebieskie :)
Ale wzorek trochę za mało uniwersalny jak dla mnie. Latem bym się z tym nie pokazała ;) a zimą na dworze i tak noszę pod kurtką ;)
Mnie ten wzór nie zachwyca. Podoba się i tyle. Gdybym miała wybrać, to zdecydowałabym się na niebieskie gwiazdki - tak w zimowym klimacie, bo w mojej ocenie jest to chusta sezonowa.
Dostałam dzisiaj błękitne śnieżynki (dzięki petisu:kiss:). Są śliczne, zimowe, delikatne i wełniane. Jutro jadą ze mną do Zakopanego. Mam nadzieję, że nie będą zbytnio ślizgac się po mojej puchówce i zośkowym kombinezonie:roll:.
To już nasza ostatnia zima - podarowałam sobie odrobinę ...;-)
To te same co dzisiaj wrzucone do didkowego sklepu? W promocji są :)Ładne:)