Łał, też bym chciała mieć :)
Wersja do druku
kocham ten komiks! faktycznie trzeba by dla potomności skompletować całość.
a mój mąż zbierał i przekazał teraz starszemu :) mają komplet
Ja mam papierowe w tej starej wersji wszystkie (nowych jakoś nie chciało mi się kupować). W wersji elektronicznej mam 19 części :ninja:
No, to jest argument dla niechcących nosić mężczyzn: "a Thorgal nosił!" ;)
Przyłączam się do fanklubu Thorgala, uwielbiam! I chyba zacznę kolekcjonować dla Jerza :ninja:
A tak chciałam dodać, że jeśli ktoś baaardzo by chciał wszystkie Thorgale w wersji elektronicznej, to może zapytać o nie Szukaja na www.peb.pl :ninja::ninja::ninja:
I Szninkiel też tam jest :ninja: I Lobo i Spawny i co tam kto kocha :ninja::ninja:
Ja mam wszystkie Thorgale na płycie zgrane, jakby ktos chciał to poproszę Ł o zrobienie kopii, popatrzę co jeszcze mamy bo komiksów w wersji elektronicznej sporo min Hrabia Skarbek Rosińskiego ( to z tych nowszych ) :) lekko erotyzujący :P
Magme, ja też się piszę jakby co :)
Właśnie oblukałam allegro pod kątem Thorgala - jest tego trochę, tylko musiałabym najpierw se listę zrobić po kolei i wykreślać co już mam w kolekcji, a chwilowo nic, bo się okazuje siostra - Fiona wykradła :twisted:
Ja zaczęłam od "Gwiezdnego dziecka" i wsiąkłam na dobre, kupowałam kolejne części, a dopiero po latach dowiedziałam się, ze przed dzieckiem jeszcze coś było :duh:
dziewczyny to wpiszcie się ile kopiii i w wolnej chwili czyt za jakiś tydzień - jak pudełka przerobię - usiądę i skopiuje Thorgale, jak znajdę moment może jutro to Wam napiszę co jeszcze mamy , bo komiksów sporo na płytach jest..
A tak się zapytam z ciekawości, a nie ze złośliwości - naprawdę nie będzie Wam szybciej ściągnąć sobie tego? :hmm:
no właśnie :)))) gdyby coś to służę ale może faktycznie szybciej Wam będzie ?
Wy to chyba jakieś inne pokolenie jesteście, bo ja tego w ogóle nie znam, no ale też nie lubię komiksów.
mistrz! muszę wrócić do tej lektury wreszcie :)