Ja byłabym w stanie poświęcić tę kasę dla dobra ogółu i uspokojenia własnych nerwów, tu jest nawet tańsze u tego sprzedawcy, ale...
trzeba się liczyć z negatywem w odwecie... :mad. A tego już bym nie chciała.
Wersja do druku
Ja byłabym w stanie poświęcić tę kasę dla dobra ogółu i uspokojenia własnych nerwów, tu jest nawet tańsze u tego sprzedawcy, ale...
trzeba się liczyć z negatywem w odwecie... :mad. A tego już bym nie chciała.
Jak chcecie na warsztaty "jak nie nosić" to ja mogę mojego Womarka za darmo oddać, będę miała spokuj i nikt w rodzinie nie będzie obdarowany tym nieszczęściem, bo babcia już planuje jak kolejne wnuki będą w nim noszone;)(prezent od niej , pani w sklepie zachwalała, że to takie zdrowe).
Widziałam "na żywca" to wisiadło.Masakra jak się dziecko po matki biodrze obijało:duh:
moze faktycznie warto zalozyc nowe konto na allegro i kupic takie badziewie by dokonac akcji uswiadamiajacej...?
Mogę użyczyć swojego konta allegrowego, mnie tam negatywy niestraszne :D
Nie dała mi spokoju myśl o napisaniu do sprzedawcy tego nosidła. W końcu to uczyniłam. Jego odpowiedź:
"WitamNosidełko jest w 100 % bezpieczne. Dziecko nie jest noszone na kroczu tylko siedzi w nosidełko, poza tym dziecko mozna nosić zarówno przodem do świata jak i tyłem gdyby nie chciała Pani dostarczać dziecku nowych wrażeń aczkolwiek nie widzę w tym nic złego. Sprzedaliśmy już kilka set nosidełek z każdego koloru i mamy mnóstwo pozytywnych komentarzy od szczęśliwych mam. Nie zawsze to co drogie musi być dobre i odwrotnie to co tanie- słabej jakości. Poza tym jeżeli zdecydowała by sie Pani na zakup a dziecko nie czułoby sie w nosidełku wygodnie to może Pani zwrócić towar w ciągu 10 dni, a my zwrócimy Pani pieniążki. Zalecam do poczytania komentarzy, sa one najlepszym dowodem na to, że nasz towar jest wysokiej jakości.
Pozdrawiam Hurt3
"
zostawiam to bez komentarza