zazdroszczę...
Wersja do druku
zazdroszczę...
Kolejna szczęściara :applause:
Gratuluję upolowanej zdobyczy :thumbs up:
O!Jak bardzo zazdraszczam:cryy:,ale niech Ci służy dobrze i długo;-)
Monika gratuluję szwajcarskiej zdobyczy!!!
łał!!!!! Gratulacje!
Coraz więcej udanych łowów widzę :lol:
Gratuluję świetnego zakupu :thumbs up:
dziewczyny jak Wy to robicie? Kurka chyba czas zacząć do lumpków chodzić :twisted: Gratuluje :ninja:
Gratuluje, ja dzisiaj tez byłam ale nic fajnego nie było ani do ubrania (dla mojej córy )ani do noszenia , za to były ze 4 różne śpiworki nadające się do noszenia pod kurtką, ale co jak dzieć mój za duży:(.
Za to jutro będę polować w Siedlcach, mam tam kilka miejsc gdzie jest dużo zasłon może wreszcie jakąś szmatę dorwę w swoje rączki :) trzymajcie kciuki.
gratuluję!!!szczęściara!!!!!
super! gratuluję - też bym się szczerzyła na całego jakbym chustę w końcu upolowała - toż to chyba większy fart niż wygrana w totka :thumbs up:
qrcze a ja grzebie po interku a pod nosem mogę miec jakieś "cudeńka" :duh::twisted: gratuluje pomysłowości i bystrego oczka :D
zazdroszczę jak czort!:twisted:
ja czasem grzebnę w zasłonach, a raz sprzedawczynię podpytałam o takie wąskie długie materiały, jak na leżaki, a ona mi na to, że wie jak wyglądają chusty do noszenia dzieci:oops: i raz mieli (i wycenili ją:roll: nie za groszę poszła, już tam nie szukam)
Gratulacje,też kiedys mi się śniło,że chustę w lumpie znalazłam.
Ekstra. Ja podpatruję szmaty w lumpeksach, ale nic jak dotąd nie znalazłam. Wiem, że niedawno dziewczyna poucha za grosze znalazła.
ale fajnie :)))
ja dzis też szperałam tu i tam i nic niestety...ale kto szuka ten znajdzie :)
Dziewczyny! nie traccie nadziei!:) ja poszlam tam przypadkiem na te zaslonki, bo wczesniej czytalam na forum o didku z lumpa. wiec wierze, ze na kazda z was czeka jakas spragniona noszenia chusta:)
ło rany
ja to nie raz grzebię i du.a :cryy:
Bardzo dobrze mi się nosi. Davos jest mocno złamana, mięciutka, identyczna w konsystencji i nośności ze złamaną Anną.
A wczoraj właśnie kupiłam na allegro krótką Limmat (z przesyłką 52zł, to chyba też niezły deal, zważywszy ceny nowych! przelicytowałam tylko jedną osobę (yyyy... ktoś z forum? przyznać się!), więc nie było chętnych prawie, pewnie dlatego, że krótka) i ona podobno nowa, więc jak przyjdzie, to zobaczę, czy jest sztywna.
gratuluje! Ale gratka!:applause: