:hello: witamy
Wersja do druku
:hello: witamy
dziekuje za mile przyjecie:) mam nadzieje sie bardziej poudzielac, gdy tylko pociecha mi pozwoli, pochwale sie tez pieluszkami jak na [prawdziwego pieluchofila uzaleznionego w postepujacej fazie choroby przystalo!:D
A my to się chyba znamy....Witam sierpniówke z Uk!!! Ursus z sierpniówek te tu siedzi ale pod innym nickiem!!! Ja na punkcie chust zwariowałam zupełnie, niestety portfel mówi nie!!! czekam na child tax credits (wyrównanie od sierpnia- cholerny strajk na poczcie..) i wtedy szaleję!!!! na pieluszki wielorazowe cisnienia nie mam a i mój szacowny niemąż odmawia z takowymi współpracy zupełnie.. chusty natomiast kocha potwornie i motać sie daje bez protestów...
pozdrowienia
a znamy sie, znamy...:) ja wlasnie dostalam potwierdzenie o child benefit z wyrownaniem od sierpnia, co do reszty to nie wiem jak bedzie, bo jestem na macierzynskim , ale jeszcze powalcze a co tam, 5 lat podatki placilam wiec teraz odbiore co moje:D
co do chust, to ja na razie mam dwie plus nosidlo Manduca (to bardziej na meza skierowany zakup, co by i on nosil, a chostowac sie nie chce); pod choinke sobie chce sprawic Storcha jeszcze, ale nie wiem na pewno czy akurat to, czy inne jakies cudo...
a co do pieluch, to kochana-uwazaj. jak juz zaczniesz, nie ma odwrotu:D
witaj wsrod nas:)
czesc sierpniowko :)
wpadlas po uszy i dobrze ci tak :thumbs up:
ursus