a tak w ogole to przypiete jest na napy?
ciekawe czy mozna ima zaufac... :roll:
a tak w ogole to przypiete jest na napy?
ciekawe czy mozna ima zaufac... :roll:
wiecie co, ta pracownia jest przystanek ode mnie. wybiorę się tam przed weekendem, żeby zobaczyć i zdam relację. jak będzie z czego.
tak czy siak pomysł niezły,tylko trzeba go bardziej dopracować;-)
heheheh
fajne-ludzie to lubią sobie życie komplikować :lol:
a wystarczy ze 4 metry materiału dobrze zawiązać :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
A w ogóle to kto to jest? Oni są nowi, zaczęli szyć? nie mogę żadnego info o nich znaleźć. Dla mnie ciekawe, ale rzeczywiście trzeba by przetestować...choć chyba niezbyt praktyczne z drugiej strony.
no wlasnie, taki test mozna zrobic - do bluzy kangurki wlozyc 6-8 kg czegos tam. i wtedy zobaczy sie jak to sie uroczo nosi. :hide:
chyba ze bluza ma wewnetrzna konstrukcje, utrzymujaca dziecko. albo tkan jest z-nie-wiadomo-czego, noszacego nie-wiadomo-jak bosko.
pewnie idea do stworzenia tego było nosidło typu chunei
tu dla przykładu iHosa, juz unowoczesnione:
http://www.chuneicarriers.com/shop/i...2&product_id=6
znam imie i nazwisko ale nie wiem czy mozna podac publicznie. ale juz niedlugo ma ruszyc ich str www to sie wszystkiego dowiemy :)
IMO beznadziejny pomysł, dziecko będzie wisiało zaraz a bluza po 1 razie będzie rozciagnięta jak wór na kartofle.
Ale ale - czy zwróciłyście uwagę na zastrzeżenia o zwrocie?
Czyli po 1. sami kwalifikują produkt jako niebezpieczny, 2. zwrot praktycznie jest niemożliwy, bo jak inaczej udowodnić, że "produkt wyrządził szkodę", jeśli nie wolno do nawet wyjąć z opakowania?Cytat:
1. "Zgodnie z art. 10 ustawy z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny istnieje w terminie 10 dni mozliwość dokonania zwrotu zakupionego towaru (nie dotyczy aukcji - art. 16 ust. 1 pkt 10 ww. ustawy) . Zwrot zostanie przyjęty tylko wtedy, gdy produkt nie był używany, ani nie został w żaden sposób uszkodzony. Dotyczy to również oryginalnego opakowania.
2. Towary muszą być zwrócone w oryginalnym, nienaruszonym opakowaniu.
mówiłam, że mają tupet....:cool:
Nie podoba mi się zupełnie.. Chusty mają w sobie jakąś elegancję jednak a to to nic... i rozciągnie się na bank..
o widzisz. nei zauwazylam tego bo nigdy nei patrze na zwroty... a moze powinnam.
umowilam sie na poneidzialek wstepnie. dam znać :)
Im się chyba budziku ustawy pomieszały. Zgodnie z ustawa o ochronie niektórych praw konsumentów, sklepy sprzedające na odległość (czyli sklepy internetowe, ale objemuje to równiez aukcje internetowe) maja obowiązek przyjąć towar w terminie 10 dni od dnia zakupy jesli towar nie jest używany i zwrócony jest w oryginalnym opakowaniu.
A ustawa o produktach niebezpiecznych to inna działka i tu juz mozna zareklamować towar używany, nie mówiąc o odpowiedzilności cywilno-prawnej z tytułu wyrządzenia szkody z tym że szkodę ta trzeba udowodnić.
koszmar roku, po co ulepszać coś co już jest i jest genialne-czyli chusty?
Nowy użytkownik allegro, z zerowym stanem komentarzy. Czyli nic nie wiemy o produkcie i być może nikt tego jeszcze nie ma.
Ja wstrzymuję sie od komentarza, poczekam na wieści morepig.
:-)
Zosinamama chciałam to samo napisać że oni blisko mnie są:-) w ofercie mają nosidła, chusty, pouche hmmm może do nich zajrzeć dziś
mozesz ale oni wolą zeby sie umowic poki nie do konca sie otworzyli, tak zrozumialam. ja sie umowilam juz na pon :)