Ja poluje na Nati Ontario lub Fale dunaju :)
Wersja do druku
Ja poluje na Nati Ontario lub Fale dunaju :)
heh, to juz wiem kto ja kupil, bo obserwowalam aukcje te :lol:Cytat:
Ja kupiłam Nati na allegro, jak było napisane prawie nowa, bo okazała się zdublowanym prezentem za 160 zł
Widzialam dzisiaj je na allegro.Cytat:
Zamieszczone przez asiorens
Ktosia no tak wyszło :) koleżanka Asiorens i mój mąż kazali wcisnąć "kup teraz" no i poszło :) teraz będe czekać na przesyłke
ktosia, mam w obserwowanych tę aukcje i mam nadzieje, że nie wywinduje do jakiejś szalonej ceny :roll:
oooo... same znajome buźki.
Groszku i ty widze na Nati czekasz. JA tak zachwalam swoją, mam nadzieję, że i Wam przypadnie do gustu
Na pewno będe zadowolona :) oby tylko Szymek też się cieszył :)
a w którym momencie kończy się stara nati od nowej? Tzn mam na myśli które są stare a które nie.
No właśnie, jak odróżnić czy ta co Grioszek kupiła jest tą nowa Nati czy starą???
napisz do Natalii - ona wie najdokladniej w ktorym momencie pojawily sie jakie chusty w sprzedazy. i na pewno pomoze okreslic.
i nie zapomiajcie, ze chusty z drugiej reki a wiec uzywane sa najczesciej fajnie zmiekczone i zupelnie ronze od tych nowych :-) niewazne czy "nowych" czy "starych".
to fajnie bo moja ponoć troszke używana czyli mam nadzieje, że będzie dobrze się nosić... jej jeszcze jej nie mam a już wariuje :) kiedy ona do mnie dojdzie!!! :twisted:
po przeczytaniu tylu dobrych opinii utwierdzam się w przekonaniu, że nati bedzie strzałem w 10 :lol:
Dołączam do styczniówek 2008, ktore coraz bardziej wsiakają w chustomanię - ja jeszcze nie mam chusty, a już zaczynam wariować :twisted:
ana, to Ty ?? z naszego forum styczniówki lutówki???
cześć Asiorku, to ja :lol: Czytam i czytam i wsiąkam i juz bym chciała mieć tę chustę w domu :DCytat:
Zamieszczone przez asiorens
no właśnie jaka chustę dla mnie............mam 158cm wzrostu to standart czy krótką................????
W doborze długości ważny jest nie tylko wzrost, ale bardziej nawet rozmiar jaki nosisz i wielkość biustu. Ja mam 36 i małe B, więc jestem w stanie zawiązać wszystko z 4,2m , ale większa osba juz raczej potrzebuje standardowej długości.
nie pomyslałam o rozmiaze biustu............. :D
jestem niska i szczupła ale biust to mam galanty........... :oops: 75 E :oops:
wiec chyba standart............cio :?:
Kamilcia tu się nie ma co wstydzić :D tylko dumną być z tego 75E :D
ja mam standard - i wiszą mi długie ogony.
ojj coś nam się wątek styczniówkowy robi ;)
Ja niewiem jak to jest z tymi długościami, ale kurcze jak ja zawiąże tą co teraz mam pożyczoną od winnie - Storchenwiege, to mi niewiele zostaje :(
Asior a jaki masz rozmiar tego storczyka
noo standard :roll:
To w takim razie pytanko - czy z rozmiarem 40 (biust nieduży, coś koło małego 80C teraz) chusta nati standard (4,7m) wystarczy?? Tusia ma teraz ok 6 kg i ponad 3 miesiące...