super, bede ogladac
Wersja do druku
super, bede ogladac
O to i ja chętnie internetowo obejrzę :)
super ;-) to będe ogladać ;-) tylko żebym nie zapomniała :duh:
Paweł nie będzie tam ekspertem od chust, ale rehabilitantem od dzieci ;) próbowaliśmy przedstawić w miarę spójne stanowisko, żeby nie mieszać ludziom w głowach, więc pionowo tak, ale nie długo.
I niezależnie od tego jak Paweł mota, to jest to w tej chwili jedyny rehabilitant który co chwilę mówi o chustach w tv, wspomina o nich w książce. I za to jestem mu wdzięczna, bo dużo dla rozreklamowania chustonoszenia robi
A ja się napaliłam że to dziś :)
Ale jutro też będę oglądała :)
no to jutro rano musze wywalczyć tv dla się:P super hanti:)
Oooo,obejrzę na pewno.
no to muszę trochę wcześniej wstać. a tak ostatnio zastanawiałam się kiedy temat chustowy będzie w ddtvn ;). powodzenia!!
na pewno będę oglądać :)
super Hanti, że się z Pawłem Z. dogadaliście !!!!
KOmórka nastawiona z przypomnieniem na jutro!!!
ps To ty światowa kobieta jesteś :lol::applause:
akurat środy to jedyny dzień w tygodniu kiedy od rana jestem w pracy...czekamy na relację od mam będących w domach.
pozdrawiam
No to trzeba ogladać :)
A PZ jest fajnym facetem. Mowi duzo mądrych rzeczy w tv w odróznieniu od niejtórych innych specjalistów. I mówi wprost, bez ubierania w zbędne słowa i dlatego łatwo zrozumiec o co mu chodzi. Ja jestem mu wdzieczna np za to, że krytykuje chodziki i zmuszanie dziecka do wczesniejszego siedzenia, chodzenia itp
No to szybko im poszedł montaż, myślałam że dłużej im zejdzie. '
Muszę budzik sobie nastawić, bo dziś wstaliśmy o 10:26 :hide:
Aha Aniu i pamiętaj co mi obiecałaś!!!
no nie! normalnie chustowa intuicja :)) dziś oglądałam tvn ( w przerwie między bajka starszaka) i myślałam sobie, kiedy wreszcie chusty pokazane będą..a tu! hihihi :)
ale super :)
super! będziemy oglądać internetowo bo "n" jeszcze nie podpięta i tvn nie mam :frown
A my nie mamy telewizora :frown
Do sąsiadki się wproszę!