...
Wersja do druku
...
no szacun koleżanko:thumbs up: nie wypowiadam się na temat wiązania, chociaż na moje niewprawne oko to nieźle wam to wyszło:) podziwiam za odwagę, ja mam ochotę ogromną popróbować plecaczka, ale moje złoto ma dopiero 3 miechy a w dodatku straszny z niej nerwus więc się cykam puki co:hide:
Ważne dla mnie pytanie: czy chusta 4 metrowa nie będzie dla mnie za krótka? Mam 176 wzrostu ale jestem bardzo szczupła. Mam 4,8m (M)bebelulu ale ma ogromniaste ogony, które wiszą poniżej kolan, a w wiązaniu na biodrze muszę owijać się chustą dwa razy.
Zmierz sobie ile w sumie centymetrow maja te ogony (po zamotaniu oczywiscie dziecka), odejmij od 4.8 m twojej chusty i wyjdzie ci ile metrow chusty potrzebujesz.
...
o jakosci wiazan juz sie ekspertki wypowiedzialy :thumbs up:
wiec ja :applause::applause::applause::applause: za pomyslowosc :)
...
Ty wygladasz jak UMa Thurman!!!!!!:D I to jest komplement!:thumbs up: OT takie;-)
...
Którą chustę kupić? Girasol czy Hoppediz? Nie wiem która lepsza? Przegladałam recnezje ale jakoś mam mętlik w glowie... Hopek chyba grubszy(tak zrozumiałam) a ja myslę o wiośnie i lecie, za to w Girasol ponoć gorzej nosić cięższe dziecię a nasza mała na wiosnę i lato to już 1,5 roczniak będzie...Help!
wyierz po kolorze. wszelkie inne odczucia sa na tyle subiektywne, ze nie ma sie co nimi kierowac. poza tym chusty sie zmieniaja bo producenci pracuja nad doskonaleniem swojego produktu i to co przykladowo bylo kiedys grubsze w porownaniu do innych teraz wcale nie musi.
hihi dzieki :) Kolory to moja specjalność :D
...
...
Jak widać chusta ma wiele praktycznych zastosowań. U nas jest wykorzystywana również jako baldachim nad łóżeczkiem Małej. I świetnie sprawdza się w tej roli.:thumbs up:
Olu, piękne zdjęcia, wyglądacie cudnie :applause:
Mam pytanie: czy mozna wsadzić malucha w 2X tyle ze na plecach?
Ola, piekne zdjecia, przeczytalam caly watek i jestem pod ogromnym wrazeniem twoich wiazan. idziesz jak burza. tak niedawno zaczeliscie a tu juz plecaczki!!! sliczna ta twoja coreczka- prawdziwy rasowy chuscioszek:) co to za tkanina na jednym ze zdjec- fioletowa, indyjska, ona ma jakis wzorek, bo tak z daleka trudno dostrzec.
wielkie brawa!!!! i oby wam sie dlugo i dobrze nosilo!!!
Dziekujemy bardzo :D taki komplement od "chustomanki" to wielki zaszczyt :D
Ta taknina o której piszesz to chyba jedwab, żakardowy(przy czym lewa strona jest jakby "lewa"), który kupiłam kiedyś w łaszarni chyba za 3 zł. Jest dośc sztywny, ale pieknie sie mieni i nie spala łatwo nad ogniem więc nie jest sztuczny. Ma 2,40 długości kupiłam go na chuste dla siebie, ewentualnie jako obrus ale teraz całkiem fajnie się sprawdza do noszenia w domu.
Plisss...co z tym 2X na plecach...nie chcę zrobić małej kuku...
Czy mogę się dowiedzieć jak ubierasz Małą na dwór, jak nosisz na kurtkę (chodzi mi o mrozy jakie mamy teraz ok.-5do -10)? Podkłądasz coś pod buziolka?