Może to i dobry pomysł, pomyślę :D
Wersja do druku
Może to i dobry pomysł, pomyślę :D
Ja bym musiała mojego dać zmniejszyć, bo za duży wyszedł, ale niestety teściowa do końca wakacji ma u siebie dzieci szwagierek, więc nic z tego :(
Linda, jak Ci sie nosi w tym hotslingowym pouch'u? Ja wlasnie zamowilam czarny :( (bo tylko taki mieli w moim "kobiecym" rozmiarze 1). Zamawialam w angielskim e-shopie; tylko jeden ze znalezionych przeze mnie oferowal pouche hs w rozmiarze 1. Moze zle szukam?
przepraszam, nie znam się - Lola, czyli kto? gdzie? poproszę o linka :DCytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
[quote=baba-iga][quote="Ania z Tulikowa":3icozrnw]Lola sprowadza śliczne hotslings :D[/quote]
przepraszam, nie znam się - Lola, czyli kto? gdzie? poproszę o linka :D[/quote:3icozrnw]
prosze bardzo [url="http://www.zamotana.blogspot.com/"]http://www.zamotana.blogspot.com/[/url]
własnie licytowalam pieknego Hotsa na ebayu i jakis łepek bez komentarzy mnie przebił :evil: :evil:
dzięki (kompletnie nie wiem o co chodzi na tej stronie :oops: , ale poradzę sobie...)
ale Lola do 10.09. na urlopie, wiec i tak z zamowieniem trzeba poczekac ...
a czy któraś z was testowała rodzime pouche? np.:
kangoogoo.com (Brzegi wypełnione są miękkim materiałem)
lub chusty.pl i jeszcze gugu-gaga.pl?
ceny zagranicznych pouchy są jakieś kosmiczne.... ale może warto? tzn.: co takiego ma hotslings lub rockin` baby czego nie ma np.: kangoogoo.pl?
Pouch z chusta.pl nie ma wypełnionego brzegu, no i jest jednostronny, a kolor przebija (mam moro), chociaż ogólnie nosi się nieźle, ale teraz zamówiłam u Petisu i podejrzewam że mój moro pójdzie w zapomnienie :D
dziewczyny nie znam was :cry: - u petisu - czyli gdzie???Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
chusta.pl niestety dość mocno sie rozciąga :?
u Petisu tzn na gugu-gaga.pl :) to chyba dziewczyna która najlepiej się przygotowała do szycia pouchy, bo wie jakiego materiały użyć, jak wypełnić brzeg, robi wzory jedno i dwustronne
Ja też czekam na poucha :D ale najpierw materiał dla mnie musi przyjść :D
a czy petisu robi też te wypełnione brzegi???
napisałam wszystko na górze :wink: :lol:
przepraszam - jakaś niecierpliwa jestem.
niedawno wpadłam na pomysł sprawienia sobie poucha, bo przyłapałam się na tym, że na krótkie dystanse najchętniej noszę dziecko na biodrze. no i tak uczepiłam się myśli zakupu poucha, że już chcę go mieć 8))
gugu-gaga.pl
Dziewczyny, te wasze pouchy mnie poruszyły. I świetne sa kolorystycznie pouchy kangoogoo. A ze sama sobie jeden uszyłam, to jutro najeżdżam na hurtownię,(podobno mają bawełnę z 2-3 % lycry) i uszyję sobie jeszcze. :lol:
boszzzzz... pouch wygląda na prosty do uszycia - gdybym tylko miała maszynę do szycia! :twisted:
Hehehe, z tego co pamiętam, Hanti szyła ręcznie :wink:
szyłam i mam go do dziś dzień i sprawuje się dobrze, teraz hanti się rozleniwiła i szyje na maszynie, ale za to nie tylko dla siebie :lol:
Kto mi podpowie czym się kierować przy wyborze rozmiaru poucha? Ogólnymi gabarytami własnymi, jakimś szczególnym pomiarem, czy rozmiarem noszonej odzieży.
U petisu sprawa prosta XL i już. A hotslings?