Tańsze, ale to pewnie dlatego, że mają połowę mniej kaszmiru od indio również dostępnych.
Wersja do druku
Tańsze, ale to pewnie dlatego, że mają połowę mniej kaszmiru od indio również dostępnych.
15? oj słabiutko z domieszka :omg:
Uff... jak to dobrze, że nie mój kolor :)
A mi chodzi po glowie zafarbowanie tych rybek;-) Bo jesli rzeczywiscie maja cos z brazu, to dodalabym troche turkusu... czy myslicie, ze ladnie by wtedy wygladaly?
o tym samym pomyslalam :D
no - w końcu jakaś chusta, która mnie średnio rusza :) Ale z pewnością może się podobać. Pewno jednak zaciekawi mnie bardziej, kiedy się okaże, że "bosssko nośna", "samowiązalna" i "w końcu chusta idealna".
mnie nie ruszają karpie zupełnie,
jak się ryby mają do dzieci NO !!!!
rozumiem babciową narzutę,
rozumiem kwiatki, motylki , esy floresy,
ale ostatnie wzory... :roll:
IMO są koszmarne
IMO brzydkie. Uff...
Uff... dobrze, że ja do ptactwa należę i rybki mnie nie ruszają, poza tym kolor zupełnie nie jesienny.
hm, niczego sobie, kolor szalenie elegancki imo... przypominają mi stare szkice. Myślę, że zyskają w akcji.
Szkoda, że kaszmir mnie nie kręci wcale.
I że na cienką się zapowiada.
A zwierzęce wzory fajne są - wszystkie znajome dzieci na widok moich pawii wydają pawie okrzyki :) ale no tak, ryby głosu nie mają. Bul bul?
tutaj sa najswiezsze zdjecia rybek, jasne sa...
http://www.stillen-und-tragen.de/for...95009&start=50
Już mniej mi się podobają:).
Fajnie, ze sa takie jasne i bez wyrazu, bo to daje duze pole do popisu dla osob chcacych zafarbowac te karpie:D
mi sie nadal nie podobają (na szczęście, konto nie ucierpi)
Odświeżam.
Te rybki (z uwagi na to, że kaszmir jest rodzajem wełny) są na zimę? Z drugiej strony jest go 15%...
Tak naprawdę to poszukuję chusty na wiosnę/lato, ale ta mi się po prostu podoba :).