właśnie się rodzi to dzieciątko i baaardzo jestem ciekawa, czy będą pamiętać o chuście:roll:
Wersja do druku
Aga i inne dziewczyny - czy można gdzieś w sieci obejrzeć te odcinki?
Nie martwcie sie, na pewno z okazji 1 kwietnia na PRIMA APRILIS stworzą odcinek "M jak MIZERIA". Zamotaja tam dzieciaka wzorcowo w cudowna chuste, a potem - 2-ego kwietnia bedzie specjalne wydanie "Kulisy M jak Mizeria". tam poinformują, ze zamotane dziecko absolutnie nie ucierpiało, gdyz była to lalka.PRIMa APRILIS !!!
szkoda, ze jednak nie zdecydowali sie na chuste:(
co za szczęście, że polskich seriali nie oglądam. imho to głupota ze strony osób, które o tym decydują, przecież oni sobie muszą zdawać sprawę, że serial pełni funkcje edukacyjne.
:thumbs up: jestem za!
nie mam tv ale kiedyś oglądałam MjakM i naprawdę duuużo ludzi by na tym skorzystało.
Zwłaszcza że w tym serialu często włączają się w różne akcje- pamiętam 'żółty tydzień' (szczepienia przeciw żółtaczce), był też chyba Walkathlon, Madzia była wolontariuszką PAH itp.itd
To co, może zacznijmy masowo słać listy na ten adres? Jeden głos kammik może im się gdzieś zagubić, ale jakby tak ze 100 listów dostali toby musieli coś z tym zrobić, hę???
ok to masowo piszcie, żeby się na chusty nawrócili i do Klubu Kangura poszli a ja w odpowiednim momencie podrzucę rybkę do dwójki i się pojawimy ;) hehe - dobry plan??
Dobry pomysł, zwłaszcza, że teraz w serialu sporo dzieci na horyzoncie. I Marysia taka mamuśka kochana, że aż żal żeby w chuście nie ponosiła. Nie, to co Kinga, która płaczące dziecko uspokaja bujaniem w wózku.
melduję, że już napisałam:thumbs up:
teraz WY!
Swoją drogą ciekawe ile kosztuje reklama w takim M jak miłość. Jakiś czas temu chamsko reklamowali Oilatum, a dziś znowu karty Maestro.
Właściwie... to ja też napisałam :) Jakoś mnie tak spotkanie z okazji TB nastroiło :)
edoro, miałam ten sam pomysł! oczywiście już napisałam :mrgreen: atak chustoświrów, aaa :lol:
Jak tak podglądam czasem MjakM w przejściu, ale mam wrażenie, że scenarzyści nie mają pojęcia o dzieciach. Jescze jak Kinga była w ciąży to chyba z 6 miesięcy przed porodem znajomi kupili wózek w prezencie (1. koszt! 2. gdzie gwarancja? 3. chyba rodzice sami wiedzą lepiej jakich funkcji potrzebują - etgo się w końcu po kolorze nie wybiera).
Potem jak sie małe już urodziło to od początku herbatka w butli stała na stole i wiecznie nim huśtali w wózku zamiast na ręce. także chusty się nie spodziewałam :mad. Ale fakt faktem jakby Kinga wyszła w chuście to sprzedaż by wzrosła nieprawdopodobnie :)
Hm, nie wiem ile Oilatum zapłaciło za product placement w Mjm, ale kosztorysowałam to kiedyś dla jakiegoś klienta i koszt aktywnej obecności w scenariuszu w jednym odcinku to jakieś 60-70 tysięcy... Ile chust by za to można kupić... Może jakąś dotację z unii da się na to wysępić:)