Piękne...Dwie ostatnie:heart:, a green blue- no idealnie moje kolorki:D. Ciekawa jaka cena będzie:roll:, ale już wątpię żeby mój Mikołaj aż tak zaszalał:frown...
Wersja do druku
Piękne...Dwie ostatnie:heart:, a green blue- no idealnie moje kolorki:D. Ciekawa jaka cena będzie:roll:, ale już wątpię żeby mój Mikołaj aż tak zaszalał:frown...
żakard i pasiak w jednym :roll:
dwa grzybki w barszcz.
ale jeśli już to purple.
edycja
Mi tez ta rozowa,ale nie powalila mnie na kolana,moze przez te fotki:rolleyes:.Ale trzeba przyznac,ze ida jak burza z tymi chustami!
a ja sobie poczekam aż wypuszczą wełenki:rolleyes:
eh u mnie ten pink zaden pink, raczej lawenda;) i w sumie zadna mnie nie zachwyciła jakos bardzo, moze ta mocno fiolettowa.uff
o rety!!! jaka ladna ta zielona!!! ale rozowa tez mi sie wyswietla jako fioletowa.
Fioletowa ładna ale te dwie ostatnie jakoś mnie nie powaliły.
Kwestia kalibracji monitora ;) u mnie to w roz wpada, ale taki przydymiony :) do mnie najmniej przemawia ta zolta ;)
Ojej. Fiolet boski, ale od kilku dni mam w końcu oberżynę. Różowości mniam, godne zastępstwo Maruyamy będzie, w której dzieć już opada.
na szczescie nie moje kolory :)
Fioletowa chętnie bym posiadła:twisted:
A mnie się bardzo podobają i to chyba będzie moja pierwsza zara. Ciekawa jest ta zielona.
hm, kurczę, za dużo tych pasków jak dla mnie i wzór się gubi. no i kolory nie moje:frown
W nadmiarze zgubili czystość wzoru. :frown
O... jak dobrze, że nie moje kolorki :))
na szczęście nie:) za dużo szczęścia na raz - tricolor i wzorek. obecne są o wiele fajniejsze.
Bardzo ładne :)
Pink i Purple piękne :rolleyes: