witaj :) ja Girasolka zdecydowanie polecam :):) a w zimie zapinałam się z Hanka w chuscie w ciążowej kurtce ;)
Wersja do druku
witaj :) ja Girasolka zdecydowanie polecam :):) a w zimie zapinałam się z Hanka w chuscie w ciążowej kurtce ;)
no niestety ja zimą mialam malutki brzusio (rodzilam w lipcu) i nie mam nic pod co moznaby 'schowac' Małą :frown
Fajna sprawa z tym testowaniem.:cool:
No i z wyprzedawaniem chaty obawiam sie ze mozecie miec racje :p
mi na początek dla maleńswa polecano elastyka, noszę moją 7 tygodniową chuścioszkę w Moby wrap-jest miękka, nie zwisa, idealnie sie dopasowuje, moja mała po dwóch krokah w chuście spi:) Moby kolory ma ciekawe,tez sa spokojne, to tak pod Twojwgo M. no wiadomo ze jednolite to nie to co pasiaki czy przepiękne żakardy oczywiscie ale na dobrypoczątek tego szaleństwa w sam raz...cena tez ok. po kilku miesiacach puścisz w swiat i kupisz piekna tkaną, bo ponoć lepsze dla cięzszego dziecka. na zime slyszalam zeby nie ubierac za grubo i schowac pod kurtke, taka o numer za duzą, nie wiem jeszcze jak to jest, ale tez sie musze do zimy przygotowac, brrr... poki co pozdrawiam cieplutko
znalazlam jakis płaszcz za duży, co dziwne z okresu kiedy bylam chudsza... chyba inna moda panowala ;-)
dorcia - elastyki mówisz ...? Caly czas bylam nastawiona na tkane. Jakos nigdy nie pomyslalam o elastykach. A myslisz ze zniechece sie od razu kupując długą tkaną?