ale historia :) fajnie tak, stres przed rozmowa Cie ominal. gratuluje nowej pracy
Wersja do druku
ale historia :) fajnie tak, stres przed rozmowa Cie ominal. gratuluje nowej pracy
Wielkie gratulacje, a możecie mnie oświecić co to jest AP?
AP = Attachment Parenting, czyli rodzicielstwo bliskości. Mamy tu podforum AP :)
Krysia, bardzo się Cieszę Twoim szczęciem :) :) Gratulacje :hello:
gratuluję :thumbs up:
nieśmy kaganiec oświaty :applause:
Dziękuję wszytskim pieknie za ciepłe słowa. Dodam tylko, że jestem już po pierwszych zajęciach z baaardzo pozytywnmi wrażeniami. Atmosfera w tej szkole jest niezwykła, ludzie sa tam tak życzliwi wobec siebie, że aż trudno się tam nie uśmiechać :) Więc chodzę z wyszczerzem całkiem szczerym na buzi i cieszę się, ze tak bezbolesnie mogłam wrócić do pracy po roku przerwy.
:applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause:
rewelacja :):):) gratuluje serdecznie
piękne to było - aż mi się łza w oku zakręciła:) bardzo się cieszę jak widzę czy czytam o takim "ludzkim" traktowaniu się wzajemnie:) gratuluję nowej pracy i widzę że fajnej kadry:)
Gratulacje jeszcze raz! podszyte nieco odrobina zazdrości...bo to dobre miejsce jest, okolice Twojej szkoły...wiem, bo tam kilka lat mieszkałam, codziennie przechodząc przez dziedziniec obok bursy...No tęskni mi się tam czasem!