Re: neobulle (kiedyś Lilibulle)
Noszę w lilku simonie już dość długo, ale dopiero teraz ośmielam się powiedzieć, że chusta jest super, nie tylko za kolory. Węzeł rzeczywiście mały i ja nie czuję, że mi się rozjeżdża (choć słyszałam kilka takich głosów). Jest milutka i gładziutka. Franek też ją lubi i buzia mu się śmieje na sam widok. Polubił go trochę też mój M (bo w kolorowym girasolku za nic nie chciał nosić :lol: )
Testowałam testowego lilibullka. Jestem zachwycona! Po tej chuście stwierdziłam , że czas na zmiany. Kolory cudowne , soczyste. Cienkie paseczki pieknie wygladaja po zawiazaniu. Chusta jest mięciutka i mięsista.Gruby splot; raczej nie na lato. Na zimę- ideał. Motanie bez wiekszych problemów. Nosi bosko! Bardzo trudno było mi się z nią roztać :wink: Zasłuzona piąteczka . Bardzo dziękuję jeszcze raz za możliwość przetestowania :D .
Moim zdaniem jest świetna, miękka, nie za gruba, ale dobrze podtrzymująca, mały węzeł, świetne kolory. To moja druga wiązana, ale pasuje mi tak bardzo, że na razie nie myślę o kolejnej wiązance.
Nosiłam w niej ok 10 kg córkę, po ok 2h dziennie (jednym ciągiem ;-) ) i było mi naprawdę wygodnie.