przepraszam za ot, ale tym poprzednim postem przeistoczyłam się w chustomankę:mrgreen: (tylko nie wiem czy jest się z czego cieszyć-znowu jestem na forum:cool:)
Wersja do druku
przepraszam za ot, ale tym poprzednim postem przeistoczyłam się w chustomankę:mrgreen: (tylko nie wiem czy jest się z czego cieszyć-znowu jestem na forum:cool:)
:lool:
ja też znowu tu jestem :hide:
a żeby Cię podrażnić chustomanko ;-), to napiszę, że ja mam perlmutt 5.
i na razie ta piąteczka nigdzie się nie wybiera :p
jak to napisała nata, ta chusta nie wzbudziła we mnie odruchu natychmiastowej sprzedaży. co więcej, ta chusta nie wzbudziła we mnie żadnego odruchu sprzedaży, choćby przyszłego i hipotetycznego.
ciekawa jestem kiedy to odszczekam.
Aliona, nie drażnij mnie!!!:twisted:;-)
u petisu tez jest permut ale 6 i nie w promocyjnej cenie ;)
tak, tak jest faktycznie:)
ja jednak będę na 5 polować:)
he he :) powodzenia :)
Prezentuje sie przednio!:thumbs up:
dziękuję odynko, (nie zauważyłam wcześniej Twojego wpisu)
może kiedyś skorzystam:D
na razie wiążę tylko prosty plecak, przy dłuższym wiązaniu dziecko mi z pleców ucieka.
Ja też już mam swoje ślimaki:mrgreen:
piękne są!!!!, przy bliższym poznaniu zdecydowanie zyskują.
nosiłam małego z pół godziny na plecach i ... coś mnie ramiona rozbolały:roll: na razie stawiam na swoje marne umiejętności plecakowe, jutro kolejne testy, mam nadzieję, pomyślne
no, dziś już lepiej:D
piękna ta chusta!!! nie mogę się napatrzeć:love:
dołączam swój głos do grona fanek. I ABSOLUTNIE nie zgadzam się, że amonity mają coś nie tak z nośnością. Noszę swoją 12+ przez kilka godzin i nic a nic nie osiada i nie wrzyna się. Do tego chusta jest mięciutka i cieńka. Dla mnie super!
:) miło mi, że jest coraz więcej fanów mojej ulubionej chusty.
ślimaki są cienkie, ale mają w sobie jakąś taką zwartość i sollidność.
mam też bawełniane gekony i te też są cienkie, ale nie tak solidne i zwarte, raczej taka mgiełka, coś jak spracowane bawełniane nino.
choć też są super.
ale to już temat na oddzielny wątek ;)
slimaki sa super :) zyskuja przy blizszym poznaniu. na zdjeciach wydawaly mi sie paskudne :hide: w realu wrecz odwrotnie :)
tuja u mnie sa slimaki i to w promocji :P