a kiedy poprosiłaś? dostałaś odpowiedź?
z tego co wiem, to się włącza "ręcznie" i może chwilkę potrwać...
Wersja do druku
a kiedy poprosiłaś? dostałaś odpowiedź?
z tego co wiem, to się włącza "ręcznie" i może chwilkę potrwać...
ja poprosiłam o dostęp chyba przedwczoraj i już mam dostęp - po prostu pojawiły się nowe katalogi na liście forum w które mogę wejść :)
ja chyba też przedwczoraj, teraz patrzę, że należę do grupy galeria ale nie widzę tej galerii:confused:
popatrz na głównej stronie na listę dostępnych tematów
pomiędzy "Giełda" a "O wszystkim...." jest "Zdjęcia i obrazki" przynajmniej u mnie ;) wcześniej tego nie było :)
jest pokazało się, dzieki:)
aaaaaaa no widzisz :)
dziękować trzeba moderatorkom za dopuszczenie :mrgreen:
czy po zmianie wygladu forum, cos sie zmienilo w procedurze dostepu do Galerii? Bo ja juz w sumie, to nie wiem, jak poprosic o dostep do niej.
poproszę o dostęp do galerii, do czego jeszcze mogę prosić o dostęp?, bo skoro nie włącza się automatycznie i nie widać, to skąd mam ja-blondynka wiedzieć co jeszcze ciekawego się tu kryje?
angr i monikaluk macie teraz dostep do galerii, wlacznie z osobami ktore do mnie pisaly z prosba o dostep.
Udostepnienie to jest tylko jedno klikniecie i na ogol dodrazu widac nowe dzialy odrazu lub przy nastepnym logowaniu.
Przy nowym wygladzie forum moze trudniej znalesc grupy=dzialy do ktorych mozna miec dostep.
Znalesc mozna je przy prywatnych wiadomosciach po lewej stronie ->nalezy do grup.
a czy ja też mogę poprosić o dołączenie?
Czyli jeżeli nie ma się min 100 to nie ma opcji żeby dołączyć?
mi. najlepiej wyślij PW z prośbą bezpośrednio do Jazzoo
Nie ma
a ja prosiłam już z tydzień temu i cisza :(
Ja też ładnie proszę ;)
akano jako, że są wakacje i nie każdy mod czyta wszystkie nowe posty - najłatwiej będzie, jeśli wejdziesz tutaj i przy Galerii zaznaczysz Dołącz - odpowiedzialni za dołączanie nowych do Galerii moderatorzy dostaną powiadomienie na @ :)
Możesz też wysłać PM bezpośrednio do np. Jazzoo
:mighty:Próbowałam ręcznie i pisałam do Jazzoo a Galerii wciąż nie widzę...
A to muszę poczekać...dzięki za info :)
Pisałam też do mart za radą ewadbr i ciągle nic :( Czy ktoś mi odpowie dlaczego...:roll: