tez bedziemy dzisiaj testowac :mrgreen:
Wersja do druku
tez bedziemy dzisiaj testowac :mrgreen:
Super instrukcja. To dziecko jest zdumiewająco spokojne, może kręcili na raty? :hmm:
ale faaajne! i ten dzieciak! i ta dziewczyna! i ta muzyka!
super
ale ale
czy naprawdę można wiązać plecaczek z elastyka??
(ja się nie znam...)
no ja bym sie obawiala, ale ja jestem matka panikara :-)
a na serio - chusta elastyczna jednak jest elastyczna a na plecach jest mniejsza kontrola nad dzieckiem....
ale z tkanej tez sie chyba da zawiazac taki plecak?
i co? czy którejś z Was udało to się zawiązać z tkanej?
POznanianki,może spróbujemy wspólnie podczas następnego spotkania?
M
No mnie się udało coś podobnego z tkanej, tylko nie zawiązałam z tyłu lecz najpierw pod tyłeczkiem dwie poły chusty i wiązanie z przodu (wg instrukcji takiej francuskiej z netu).
A tu link: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=15677
wiązałam i wiąże od jakiegoś tygodnia tylko to wiązanie :) jak dla mnie super rozkłada ciężar :)
tylko bardziej się przykładam by dziecko chuste miało od kolanka do kolanka a nie wisiało jak u pani z foto :cool:
wczoraj mnie naszło na ten plecak- no i... DLACZEGO DOPIERO TERAZ???:duh:
Moim zdaniem jest super! Śmiem powiedzieć że wiąże się go prawie tak szybko jak prosty plecak- a jest wygodniejszy:applause: Już za pierwszym razem wyszedł mi tak zgrabnie że młody sobie zasnął od razu i spał i spał i spał:thumbs up:
aliona- próbowałaś już?:ninja::mrgreen:
he he :lol:
jeszcze nie, ale rozmyślałam nad tym, żeby właśnie do niego instrukcji poszukać (no właśnie dziś nad nim rozmyślałam!)
dziś popróbujemy się z tym plecaczkiem (jak znajdziemy chwilkę na przygody z nowościami)
fajny plecak, z sukienką i golfem niemalże
no i jakoś nie było kiedy dziś spróbować :(, ale jutro to już koniecznie.
Tylko się zastanawiam czy mi starczy chusty.
Używam rozmiaru 5 i starcza mi na każde wiązanie z tych bardziej chustożernych (kieszonka, plecak z krzyżem, hanti z tybetanem).
kieszonka chyba jest najbardziej chustożerna, czy się mylę?
edoro, jak tam u Ciebie? Wiążesz z 6? i dajesz radę tę bluzeczkę wymodzić?
aliona, spokojnie, wcale nie trzeba na to nie wiadomo ile szmaty, na tym zdj. z pierwszego posta ona ma węzeł pod pupą dziecka, ja robię go z przodu, bo za długie ogony mi zostają. Także nawet z 5. dałabym radę:D
A wogóle to ten plecak nie jest wcale tak skomplikowany na jaki wygląda, więc jutro do roboty:mrgreen::thumbs up:
masakra. nie mogę tej koszulki dociągnąć, zamiast obcisłego topu mam za duży t-shirt.
popróbuję jeszcze, ale już wiem, że nie pokocham się z tym wiązaniem.
ja jestem bardzo wąska w ramionach i muszę mieć tybetana, żeby mi chusta z ramion nie zjeżdżała.
pokonało mnie to wiązanie :mad
teraz Iwex śpi w plecaku hanti i jest nam dobrze. howgh.
ja wypróbowałam ale to nie dla mnie. Przekombinowane, POza tym Igor nigdy tak długo spokojnie nie poczeka na plecach :duh:
zostanę przy bardziej tradycyjnych wiązaniach :mrgreen:
Hmm, no i kolejny dowód że każdemu inne wiązania wychodzą i pasują:omg:
ZRobienie tego plecaka zajmuje mi o wiele mniej czasu niż np. plecaka Hanti czy nawet prostego, dziecko nie zdąży się zdenerwować:thumbs up:...
Krótszy koniec chusty(powiedzmy lewy) mam dociągnięty od początku, trzymam między nogami. A potem z dłuższego robię koszulkę, przekładam pod pupą dziecia, rozkładam go sobie na prawej ręce całej i tak sobie dociągam, właściwie jednym pociągnięciem, przekładam przez prawe ramię do przodu, i KONIEC.
Ale to tak jak 2X i kieszonka- dla mnie to drugie nie do przeskoczenia chyba jest- nie umiem tego dociągnąć i już (choć większość dziewczyn twierdzi że to łatwiejsze niż 2X)
no nic, trzeba się z tym pogodzić:thumbs up:
aliona- fakt faktem że budową ciała to się różnimy baaardzo (jakieś kilkanaście kg przynajmniej:hide:)
hehe no właśnie to niesamowite jest http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n010.gif
ja 2x prawie nie używam, nie umiem uzyskać prawidłowej postawy dziecia.
co innego w kieszonce.
edoro, a z tymi kilkunastoma kilogramami to chyba trochę przesadziłaś :lol:
aliona - skąd ty masz takie fajne emotki?? jak je tu wstawiasz?:ninja:
a, przepraszam, nie kilkanaście tylko kilkadziesiąt:mrgreen:
Ja koszulke wiąże juz długo, długo, próbowałam nawet dzisiaj prosty plecak- już nie umiem, uciska mnie i w ogóle... Wiążę z 3,7. Aliona jakby co mogę Ci pomóc na jakims spotkaniu :)