zdecydowanie Iris :) Chociaż Simonek też niczego sobie
Wersja do druku
zdecydowanie Iris :) Chociaż Simonek też niczego sobie
Katja :) Moja pierwsza miłość, always&forever :love:
Dla mnie TOBI :):):) Wkrótce będzie mój
dla mnie always&forever jest Simonek, chociaz wkrotce wejde w posiadenie Till'a (darowanemu koniowi sie w zeby nie patrzy :wink: )
Simonek :-)
Eva jak nic :D U donkaczki już od jakiegoś czasu wisi taka siódemeczka jak dla mnie i nie drogo, ale obecnie nawet to za dużo. :cry:
simon....bo tylko jego mam :lol:
Nie widziałam Evy na żywo ale uważam, że jest poprostu piękna. Kieruję się oceną po zdjęciach:)
dla mnie katja jest the best.
co do łowickości tych pasów, no cóż rzecz gustu, ja w ogóle nie potrafię zrozumieć jak simon może się podobać :D
lisa jest fajna, ale tylko katja daje pałera na cały dzień- niestety już nie mnie :(
wykopię stary wątek bo zachorowałam na evę :love:
a widzisz, ja Evie się przyglądałamu u Petisu i nawet myślałam, kto się na nią skusi.
i było,że dostępnych sztuk:1.
a tu taka wtopa :cry:
w pon. będę mieć pistację, jak przyjedziecie i nie macałaś, to będziesz mieć okazję, Hanti :D
a katja nadal numero uno.
cudnie :D strasznie jestem ciekawa tej zieleni :DCytat:
Zamieszczone przez magda1980
a dlaczego w ankiecie nie ma Jonasa? ktory mi sie bardzo podoba :lol:
Dla mnie super jest Lisa - na zdjęciu nie podobała mi się co prawda wcale, ale w rzeczywistości okazała się śliczna.
Martin, martin i jeszcze raz martin. Gdybym lubiła kobiety to Katia, ale wolę mężczyzn.
jak dla mnie LISA, nie widzialam jej na zywo, ale na zdjeciach wyglada pieknie. od dawna na nia choruje :D
nre, urzeka prostotą
Gdybym miała dziewczynkę, to z miejsca kupiłabym Evę, a dla chłopca, to Tobi najfajniejszy :D
Simon jedynie. Na drugim miejscu Katja. Eva - never ever !
.
aare lub simon, dla chlopaka czy dziewczynki super