-
w porównaniu do indio to trochę cienka: czyli węzeł mniejszy, ale dzieciak cięższy. generalnie to naprawdę fajna chusta, zdecydowanie lepiej wygląda niż na zdjęciach, jest naprawdę miękka (choć podobno prawie nówka) i dobrze się dociąga. aaa, chustę mam pożyczoną od dominiki (dzięki Ci bardzo za to i wszystko:thumbs up:)
-
dziękujemy za możliwość testowania
...no i czas na recenzję.
*faktura materiału: zarówno miekka i delikatna jak i zbity solidny splot.
*nośność: bardzo dobra.zamotałam prosty plecak z tybetem.Orlisek nie opadał
*przewiewność: trudno mi ocenić bo motanie było w domu a nie latem na spacerze.
*dociąganie: chusta bardzo ładnie współpracowała.
*kolorystyka: bardzo ładnie dobrane kolory,chodź nie nasze.
Ogólna ocena: 5
-
Nie nosiłam długo,i tylko w domu.
Bardzo fajna chusta.Miła,miękka ale nie za cienka.
Wiąże się łatwo:)Nosi i trzyma bardzo dobrze.Nic mi się nie wrzynało,nie osiadało,nie musiałam poprawiać.
Metka zdecydowanie za duża;-)
-
To i ja chociaż w opóznieniem.
Piekna chusta, kolory jak najbardziej moje:) świetna nośność, bardzo dobrze się dociąga, nie opadała z moim 10kg chuściochem, węzełek zgrabny, super wiąże sie w niej kieszonke- cudownie otula dziecko.
Dziekuje za możliwość testowania:)
-
dzisiaj się nosiłyśmy w pięknym Sanami, bynajmniej nie w testowym (kóry nie jest w moich kolorach) ale w pięknych malinach, truskawkach i jagodach :) naprawdę fantastyczne połączenie kolorów :)
http://img52.imageshack.us/img52/7074/dscf3878.jpg
chusta mięciutka, cieniutka, śliska. trochę podobna do Babylonii.
zawiązałam kieszonkę, dociągnęłam mocno nic mi nie osiadło w trakcie 1,5 godzinnej drzemki młodej (11kg), było nam bardzo wygodnie i przytulaśnie.
-
Ja również zapóźniona, ale szpital w między czasie i tak zeszło....
Mięciutki, fajnie się wiąże, mały węzełek.... kolorki nie moje, ale.... testowe, to testowe :P Moje dziecko z tych bardzo lekkich, więc nie wiem, jak się sprawdzi przy "małych klocuszkach"
Bardzo dziękuję za możliwość testowania:applause::applause::applause:
-
chusta jakby nieco elastyczna, mięciusieńka, dobra będzie dla mniejszego dziecka, dla noworodka też myślę - idalna, przy moim ciężarku- 12 kg nie daje rady niestety, zbyt cienka, wrzyna się ...
Instrukcja obsługi koszmarna, naprawdę chyba nigdy nie widziałam gorszej :mad
choć jestem czechofilką;-) musze to przyznać...
a to zdjęcie na okładce instrukcji jest najgorsze ze wszystkich
podlinkuje- to po prawej stronie jest na okładce
http://www.sanami.cz/
-
dziękuję za możliwość testowania chusty sanami :0
Chusta jest fantastycznie miękka i cienka. Sądzę że będzie idealna dla noworodków i mniejszych dzieci.
Mati waży już 14 kg i niestety nie dałam rady zbyt długo go ponosić. Chusta "piła" mnie w ramiona niemiłosiernie już po 15 minutach noszenia M. na plecach :(
ALE! wiązała się praktycznie sama; węzeł malutki i kolorki cudnie - choć nie przepadam za rudościami, akurat to połączenie barw bardzo mi się podobało. Ode mnie ocena 4 + :)