Dam znać za kilka tygodni, po podróży ������
Wersja do druku
Dam znać za kilka tygodni, po podróży ������
Mialam dzis okazje do przetestowania fly tai Fidelli. Jakie to wygodne! Naprawdę mi się spodobalo. I teraz nie wiem sama- storchen czy fidella...
Ktore wg Was lepsze dla malenstwa? Ta fidella jest regulowana i chyba starczy na dluzej niz storchen?
Mirabelko, fidellę tylko widziałam u znajomych. Mam wrażenie, że robi się w niej to co wrap teiu, czyli za bardzo odwiedzione nóżki. W storchenwiege pozycja jest bardziej jak w kangurku. Ale może niech jeszcze ktoś się wypowie. Fidella pewnie starcza na dłużej, też dlatego że ma fajnie wypchane pasy naramienne.
Moim zdaniem Flytai jest slabszy niz storchenwiege. Wcale nie wystarcza na dlugo, tzn mysle , ze nie na dluzej niz nosidlo od Storch. Ma kiepski pas biodrowy, niefajnie sie uklada, odstaje od brzucha noszacego i wcale nie jest wygodnie. dodatkowo ma dosc krorki panel wiec dziecko szybko wyrasta.
o, dziękuję za opinie ������ wydawalo się fajne, dovrze mi się mala nosilo, ale skoro storchen lepszy, to jeszcze lepiej ������
Dzis przyjechalo nasze nosidlo! Bardzo szybko sie zaklada i cora nie buntuje sie, jak w chuscie! Wielka ulga, bo troche sie tego obawialam.
Nowoscia dla nas sa szeroko rozstawione nozki. No ale nie ma wyjscia.
Nisidlo jest bardzo ladne i starannie uszyte. Wyglada na bardzo solidne.
PS przepraszam za brak polskich znakow