ach!!!!!!!!!!! cudo !!!! zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!1
Wersja do druku
ach!!!!!!!!!!! cudo !!!! zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!1
CUDO !!! CUDO !!! CUDO!!! I tan Maluszek śpiący - CUDO :)
tulipowna-myślę intensywnie....jesienią mam nadzieję pomyślec jeszcze bardziej. :D
Piekna !!! :thumbs up:
Uwielbiam takie kolorki :D
GRATULUJE NABYTKU :lol:
....hmmmm- ja też chcę 8))
GRATULUJE NABYTKU :lol:
....hmmmm- ja też chcę 8))
ajajajajajaj, cudeńko!
tulipowna - pięknie wam pasuje!
to z naszymi nowymi nabytkami ty robisz za aniołka, a ja..... :twisted:
Jest po prostu piękna...
I Wy w niej wygladacie przepięknie.
Subtelna elegancja :)
mart - swietne spostrzezenie :) :) :) ciekawe, czy te chusty to odbicie naszego prawdziwego ja? :) :) :)
a tak na marginesie - stwierdzilam, ze zdecydowanie nie kreca mnie chusty w paski!!!
ciekawe, kiedy to bede odszczekiwac :) :) :)
No a ja miałam już więcej nie kupować :( Kusicie, kusicie. Przepiękne zdjęcia, a kolor - bajka! Chyba mi potrzeba krótkiej chusty :twisted:
cudnie!!!bardzo Wam pasuje
co moge napisac, jest piekna !! i wam w niej slicznie.
no ja to istny diabeł wcielony na co dzień.... :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez tulipowna
a serio, to ja po prostu nie umiem kolorów łączyć, a czarny zawsze pasuje...:wink: i kolory mi się nudzą, a czerń i biel nie. kolorów na ścianach w mieszkaniu bym nie zniosła. białe i koniec.
z paskami mam podobnie jak ty - więc pewnie na jednej ulli pasiastej się skończy. reszta mojej top-listy na razie jednolita.
Zawsze, zawsze kiedy już sobie przetłumaczę że wcale tego indio nie potrzebuję - to pojawia się taki wątek i jak tu sobie radzic z taka żądzą posiadania i noszenia??
Piękny didek. I przyznaję, że dopiero po dłuższym ogladaniu zaczynaja się te didki naprawdę podobać.
Moim faworytem jest koral ale im dłużej przyglądam sie tym niuansom kolorystycznym jasnych chust -tym bardziej sie nimi zachwycam.
Jasny didek ma ten plus, że można go potem przefarbowac na dowolny kolorek ;)
ihihihih- bede miec.... :lol: ( to nie mialo zabrzmiec jak chwalenie sie, tylko jak radosc...) i juz sie nie moge doczekac :jump:
i koral dla spragnionych :wink:
http://quick.holdthatpic.com/images/204388.jpg
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
ożesz Ty! :D :D :D
No i jak tu zachować trzeźwość myślenia w pracy, jak tu człowieka tak kuszą?? :)
Czemu sie nie chwalić? przecież jest czym :D
Ten koral jest boski! Ja z chęci na różowy zamówiłam Ulli ale kto wie, czy w przyszłości na Koralle nie wymienie :-)
A w ogóle to przez Was zaczynają mi się jednak indio podobać :roll:
ania - gratulacje :)
a i ten koral cudny! no ale tlumacze sobie, ze czerwona juz mam :)
no tak, ale nie mam ani zielone, ani niebieskiej :P :P :P
Śliczna.... to też mój faworyt :)
zazdroszczę jak nie wiem ;)