Super!
Ja mialabym kilka chust na zbyciu, ale nawet nie proponuje, bo sama przesylka ode mnie na bide 150 zlociszy :(
Wersja do druku
Super!
Ja mialabym kilka chust na zbyciu, ale nawet nie proponuje, bo sama przesylka ode mnie na bide 150 zlociszy :(
Magi,a ja zerknelam ma Twoje stareeeee posty i dawno temu,dodalas takie zdjecie jak corka starsza ma zamotana corke mlodsza :) chyba juz wtedy zlapala bakcyla co :p
Witaj po latach. I gratuluję przyszła babciu :)
Sent from my K6000 Plus using Tapatalk
Zgadza się, jako zapewne jedna z nielicznych z naszego grona, moja córka zaliczyła etap chustosiostry :applause: I tak, jak gromadząc inne elementy wyprawki wzorowała się na tym, czego używałam dla jej młodszej siostry, tak nie mogło zabraknąć tu i chusty. Która, nota bene, już kupiona, czeka na sobotni Baby Shower :ninja:
Ale cudownie.... to piekne:beat: Ja mam dwie córcie ...ale do noszenia wnuków oj jeszcze daleko....
fantastycznie !!!! Gratulacje!
witam serdecznie wraz z moim miesecznym synkiem - Stasiem :)
witaj ja bede babcia za 5 miesiecy nie moge sie doczekac ! jak to jest?
Bycie babcią jest absolutnie fantastyczne! Przyjdziesz, przytulisz, wycałujesz, przebierzesz kupę i idziesz do swoich spraw bez uwiązania:high::high::high::high:
No cóż, natura jednak robi swoje i ..... w październiku, jeśli wszystko pójdzie dobrze, zostanę po raz kolejny mamą!!!:ninja::ninja::ninja::ninja:
Gratulacje:)
I ja gratuluję:)
O mamooooo ale zwrot akcji :D gratulacje!!
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ale cudoo :)
Mam kolezanke ktora rodzila po corce i dzieciaki swietnie sie dogaduja :)
super
Podwójne gratulacje :) to musi być bombowo być babcią i znowu mamą :)
Ale wiadomość, gratulacje :)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
ale akcja gratulacje ! Nie mogę dojść ile mogłaś mieć lat rodząc starsza córę ani ile ona ma teraz ale sadząc po zwrocie akcji : wszystko jest możliwe.
Ostatnio na chustokawie spotkałam babcie 6 lat ode mnie starszą
Miałam 22 lata jak urodziłam starszą córkę. Teraz mam skończone 42, więc łatwo policzyć, że ona ma skończone 20. A swojego syna urodziła miesiąc po swoich dwudziestych urodzinach. Jak najbardziej planowany:ninja:.
Drugą córkę urodziłam mając 33 lata i zawsze się nabijałyśmy, że na trzecie dziecko mam czas do 44 roku życia:applause:choć to były żarty, bo przecież w międzyczasie się rozwiodłam i byłam zupełnie zniechęcona do mężczyzn:hide:
Mam mniej niż 44 więc się martwię..... chociaż ... może to będzie syn a córkę urodzę mając 44 lata???:omg: