Basik11 tez nie moze sie zalogowac
Wersja do druku
Basik11 tez nie moze sie zalogowac
Po wielu nieudanych próbach w końcu jestem ( ale przeprawa z tym wszystkim straszna)
(Gosia dzięki że dałaś tu znać, że też się tu dostać nie mogę :))
takie newrwy z rana... ale jestem
Ufff, udało się, ale nie było łatwo. Miałam problem z przepisaniem literek z obrazka.
Buuuuuuuuu, wróćcie mi moje stare konto, please (przez małe "l"). Wysłałam jedną wiadomość do administratora, ale nie wiem, czy doszła. Ja wcem po staremu :confused:
Uff i ja jestem, choć nie było łatwo. Witajcie!
Raszka też ma problem z otrzymaniem e-maila (tzn nie przychodzi...)
napisałam PW w tej sprawie
Mam prośbę do administratora - proszę o odzyskanie konta "Mo-nika" - tak jak poprzedniczki ani nie mogłam się zalogować, ani odzykać hasła na adres mailowy. Założyłam nowe konto, ale wolałabym mieć poprzednie.
czy i kiedy bede mogla miec swoje stare haslo?
czy moge ewentualnie sama wymyslec nowe?
to podane mi w mailu jest jakies takie skomplikowane,za chińca go nie moge zapamietac
teraz jestem AnetaS ale nadal ja to nie ja :( nie mam wiadomosci żadnych postów, nic kompletnie nowe konto...
czy ktoś wie co z Stokrotkąą??? potrzebuję się z nią skontaktować aby oddac nosidło.
Ja mam dokładnie identyczna prośbę. Proszę o odzyskanie starego konta "Raszka" bo wole mieć stare konto. Z góry wielkie dzięki i prosiła bym o przeslanie jakich kolwiek informacji na ten adres meila bo tam mi w ogóle wiadomość z forum nie przychodzą basienka793@wp.pl
hehe
a ja nie umiem zmienic hasla
moze bym zrozumiala o co mu chodzi ale pisze do mnie po angielsku:P
Eh...
moze jutro mi sie uda:)
Mi tez w koncu sie udalo...po wielokrotnym przepisywaniu literek z obrazka..
Witajcie ponownie!!
Ja wpisywałam literki z obrazka kilkanaście razy. A na maila z nowym hasłem prawie dobę czekałam , no ale się udało. Ale ile nas to nerwów kosztuje....:mad:
Wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 oko bardzo, bardzo dziękuję za pomoc
ja przezyłam makabre przy logowaniu... ale jakoś jestem