A co za twardziela masz?!
Wczoraj wysłałam chustę. Dziękujemy raz jeszcze za możliwość noszenia w niej :-) naprawdę jestem ciekawa jaka będzie po ostatniej osobie. Wydaje mi się, że zaplatanie dobrze jej robi.
sawickarolina masz pełną skrzynkę
Shrimpmum, cała przyjemność po mojej stronie :) sawickarolina, też jestem bardzo ciekawa :)
Mogę i ja się dopisać? Piękna jest :love: Mam do noszenia 7tygodniowe 5kilo i 6letnie 18 :D
Wpiszę cię na razie na listę rezerwową, ok? :)
alia może wejśc na moje miejsce . Niestety muszę zrezygnować . Zapomniałam o BB
Mogłabym???
Pisałam do Trzeciaczka, ale w związku z jej rezygnacją piszę do Tasi.
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Hej, przepraszam że dopiero odpisuję - ostatnio chodzę bardzo wcześnie spać ;) Skoro Sawickarolina napisała już do Tasi to niech do niej poleci chusta, ALiĘ na razie wpiszę na koniec, chyba że Tasia też się wycofa czy coś ;) Jakbyście chciały coś pozamieniać w kolejności to ustalcie między sobą w kolejce plz, nie chcę żeby ktoś poczuł się urażony czy na siłę przeze mnie przesunięty :)
Nie napisalam jeszcze Anu:((( przepraszam Kochana. Pisz do kogo mam napisac w takim razie.
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Edit: chusta wczoraj poleciała do Tasi.
chusta u mnie :) właśnie Muniek w niej chrapie ...
<3 super, bardzo się cieszę i dzięki za info :)
Tasia, i jak tam? Bo skądinąd wiem, że Karolinie się bardzo chusta podobała :)
dobrze nosi, i trzyma doskonale, wcale nie jest gruba, chociaż rzeczywiście do miękkiego kocyczka sporo jej brakuje :) jak dla mnie całkiem przyzwoita chusta, tylko strasznie łapie kłaczki wszelakie
https://lh3.googleusercontent.com/-e...c42/160308.jpg
Dzięki za info. wyglądacie super :)
anu w kolejce się nic nie zmieniło ? ślę chustę do magdaleny33 ?