Chyba yaro za malo jeszcze popularne u nas :) ale jak to sie zmieni, to I subforum powstanie
Wersja do druku
Chyba yaro za malo jeszcze popularne u nas :) ale jak to sie zmieni, to I subforum powstanie
Macam ostatnio Grecję z wełną, jest cudna - gruba, ale mięciutka jak kaczusia i sama się dociąga:) Mam też Leosia cafe (nie chciałabyś czasem? ;) ) i po paru miesiącach służenia za hamak dla trzylatka jest już bardzo przyjazną chustą.
Również się wpisuję jako miłośniczka Yaro :) I też mam wrażenie, że te chusty są bardzo popularne (coraz bardziej!). Może na forum mniej się o nich pisze właśnie dlatego, że nie ma na to odpowiedniego miejsca...
No to do mnie już lecą piękne winne piórka, więc też już jestem miłośniczką Yaro. Także czekam na podforum i plotki z pozostałymi fankami Yaro. ;)
Te chusty są takie cudne. :heart:
Sub- forum dla Yaro otwarte- zapraszam do szerszego komentowania chust tej firmy :)
Moja przyszła kilka dni temu. Jest śliczna. Tylko nie wiem dlaczego, ale na każdym zdjęciu, które widziałam, te kolory są strasznie przekłamane!!! Ona wszędzie wygląda na różowo-czarną, a ten róż w rzeczywistości wychodzi taki ciemny, mniej więcej jest to kolor czerwonego wina. Jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. :)
Również się wpisuję jako miłośniczka Yaro