Witaj wśród swoich :D
:welcome:
Wersja do druku
Witaj wśród swoich :D
:welcome:
Witaj :hello:
Masz szczęście, że masz taka siostrę :D
:hello: Witaj
No to mamy kolejną Lusię wśród chuścioszków :mrgreen:
witajcie!! :)
hej, hej :welcome:
Mam nadzieję, że już za niedługo ucieszycie się noszeniem w chuście !
Wszystkie Łucje to fajne chlopaki :wink: :mrgreen:
Witaj siostro swej siostry :wink:
Witacie :wink:
I ja zaczełam nosic jak trafiłam na bloga Twojej siostry :):)
Zazdraszczam ,ze u Was dopiero poczatek tej pieknej przygody :D oby dała Wam wiele przyjemnosci :applause:
Heeej! :hello:
Witaj :) Obyście jak najszybciej mogli zachustować maluszkę :)
Dziękuję za powitanie :) bardzo nam z Łucją miło. Od razu poczułam się tutaj na forum fajnie :applause: Łusia ma chwile spania (jeszcze krótką niestety), mogę trochę pobuszować na forum i poszukać dla siebie i malucha ważnych i potrzebnych rzeczy. Jestem na razie taka zielona -i prześladuję Kajkasz telefonami z pytaniami o SPANIE, KARMIENIE, PRZEWIJANIE O WSZYSTKOOOOOOO :). 100% A NAWET 250 % uwagi skupione dla malucha. Powoli zaczynam dopiero się rozglądać i myśleć o czymś innym i nie drżeć na każdy pomruk najpiękniejszej na świecie istotki :love:
Witaj serdecznie, na pewno szybko zostaniesz chustomaniaczka :)
witamy siostrę Kajki:)
był taki film "Mąż swojej żony" - strasznie mi było szkoda tego faceta...
Ja Was witam tak zwyczajnie i życzę miłego chustonoszenia - usg bioderek to rutynowe badanie, nie wyobrażajcie sobie niczego, bo zazwyczaj wyobraźnia podsuwa najgorsze ... niedługo pospacerujecie sobie po plaży (nasza Julka pokochała fale i szum morza) i tego się trzymaj :kiss:
Witamy Gdańsk :)
witaj kajkaszowa siostro :D
Witajcie Dziewczyny!
Miło Was czytać, życzę radosnego kultywowania chustowej tradycji rodzinnej, bo macie dobre wzorce :thumbs up: