Poproszę o dopisanie do listy rezerwowej, mam 2 wkłady na stanie :D
Wersja do druku
Poproszę o dopisanie do listy rezerwowej, mam 2 wkłady na stanie :D
Dopisałam:)
Zobaczymy po porodzie, jeśli nie będę czuła się na siłach szybko wziąć się za chustowanie, to przedlużę łamanie
Kurcze a czy można się jeszcze dopisać. Z Aniamakrela jesteśmy z jednego miasta...
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Mogę Cię dopisać rezerwowo - zobaczymy, jak pójdzie łamanie, na razie chusta chyba dalej u MegiM
Chusta raniuto poelciala dalej! Przepiekne intensywne kolory! :):) a tak z praktycznych uwag, to jakos drogo mi tym razem wyszla paczka, zdecydowanie oplaca sie wysylac mini paczka. Poleconym w ogole pani nie chciala mi przyjac, ze jak wartosciowa to nie mozna, nie wiem, ale chyba kiedys tak dostalam :hmm: no nic, to tylko taki OT;)
Cieszę się, że chusta Ci się podobała. Mnie pani na poczcie bez problemu przyjęła polecony, gabaryt B
Chusta już u mnie:) śliczna jest!
:)
Niech dobrze służy
czy moglibyśmy dopisać się do listy rezerwowej? Bardzo prosimy, nasze dziecko jest bardzo chustowe i nosimy się bardzo intensywnie, a moja chusta choć kochanea to już mi się znudziła :lol:
Dopisałam Cię, ale nie obiecuję, że do Ciebie dotrze - jeśli ze mną i moim dzieciątkiem będzie wszystko ok, to chciałabym zacząć je nosić jeszcze w październiku
Przepraszam bardzo, mialam dzisiaj wyslac chuste do Emilii, ale nie dotarlam na poczte. Jutro sie poprawie. Chusta nadal w stanie doskonalym:)
Ok, jasne dziękuje bardzo
Chusta od piątku u mnie. Jest bardzo fajna, dobrze się dociąga. Nie jest jeszcze tak mięciutka jak moja natka, ale niewiele juz jej trzeba http://images.tapatalk-cdn.com/15/08...33e016f12a.jpg
Super, dzięki:)
Nympha puk puk masz skrzyneczkę zapchaną.
Zaraz odtykam. Chciałam jednak poprosić, żeby ktoś z listy rezerwowej zechciał wskoczyć na moje miejsce. U mnie gorący czas, ja mało ogarnieta, także z żalem, ale jednak dziękuję i przepraszam.
Emila, to pisz do Tasi.
Nympha, chcesz zrezygnować całkiem czy wolisz przeskoczyć na koniec listy za Mikalinę?
Olu, zrezygnuję zupełnie, niech mnie kolejna zastąpi.
Ok.
Emila, to pisz do Tasi, a Sandrę wciągamy na główną listę:)