Ślicznie Wam:) i jak tło pasuje:) tez mnie zawsze dziwiło, że twarda, a dobrze się dociąga :) czekamy na więcej :)
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Ślicznie Wam:) i jak tło pasuje:) tez mnie zawsze dziwiło, że twarda, a dobrze się dociąga :) czekamy na więcej :)
Groszku, jak Wam te kolory pasują! Pięknie!
A mogę i ja zapisać się na listę rezerwową? ;-)
Dziękuję ;)
marylove adresik poproszę :)
marylove, wysłałam pw, w poniedziałek chciałabym chustę wysłać aby nie przedłużać. Czy pisać do kolejnej osoby z listy czy jeszcze czekać?
Jeśli do pon nie dostaniesz odp pisz do snieggi :)
odpisałam, przepraszam za poślizg! nie zaglądałam parę chwil na forum, już jestem :)
Chusta u mnie od przedwczoraj, piękna! ech z moją obecną częstotliwością noszenia to powinnam sobie odpuścić wszelakie testy, no ale postaram się połamać ile dam radę :)
Aha, stan w porządku, plam nie zauważyłam ani zaciągnięć.
własnie zamotałam po raz pierwszy (przy okazji zauważyłam dwie nitki wystające przy krawędziach - właścicielka widziała to?)
Ależ to jest dluuuugie 4,2! na plecak za długie dla mnie, w kieszonce noszę teraz z całkiem pokaźnymi ogonami :O
edit: no dobra, z pokaźnymi to przesadziłam :)
Chusta leci do snieggi :)
Była z nami na małej wycieczce na Święty Krzyż, będę mieć z niej ładne zdjęcia to pokażę :)
No to czekmy:) jeśli nitki całe to nic się nie dzieje;)
Chusta u mnie. Wydaje mi się nieco dechowata. Przeszła już przez zaplatanie warkocza i hamak. Poznęcam się nad nią trochę ;)
Hej hej :) jak się ma chusta? :)
Puscilam ja dalej jakiś czas temu juz do Jagny :)
Doszła, dziękuję.
Nie miałam netu w domu przez dłuższą chwilę, dlatego nie pisałam.
Dobrze się nosi, ale 4,2 dla mnie na styk.
Cuudna jest :)
Bardzo Was przepraszam, paczka spakowana, ale chorujemy strasznie całą czwórką od dłuższej chwili, więc nie miałam siły na pocztę się odturlać.
Postaram się wysłać chustę do Karolki w tym tygodniu.
Leczcie się spokojnie i niczym się nie przejmuj:*
Dziewczyny z listy rezerwowej - nadal chetne? Ja teraz prawie nie noszę, wiec chusta może polatać trochę dłużej; )