też jestem z Katowic, a w której części mieszkasz? Może się kiedyś umówimy?
Wersja do druku
też jestem z Katowic, a w której części mieszkasz? Może się kiedyś umówimy?
Jasne że się umówimy! :-) Mieszkam w Janowie ale jestem mobilna także mogę podjechać gdzie będzie pasowało. Na spacery chodzimy głównie na Trzy Stawy i do Parku Leśnego.
ja z Murcek to blisko :jump: :hey:
Może kiedyś wepchałabym się na wasze spotkanko, jeśli mi pozwoilicie :oops: ... bo ja z Gliwic jestem, więc niedaleko :wink:
No to może jeszcze więcej nas się zbierze to będzie fajne spotkanko. Wlasnie zamowilam Nati turkusowa, bede musiala pocwiczyc i moze bede sie miala z czym pokazac :D
A jak jestes z Gliwic to mozna np zrobic wypad do palmiarni do której sie wybieram od 5 lat, w tym dwa lata pracowalam w Gliwicach i mi sie nie udalo :)
Mi to pasuje.. uwielbiam naszą Gliwicką palmiarnię, a i z dojazdem zasze łatwiej :oops:
ja z dojazdem troche gorzej bo na Gliwicach kompletnie sie nie znam :(
Zawsze można się umówić w jakimś łatwym do znalezienia punkcie [np. dworzec]... chociaż w Gliwicach jak już jest się w centrum to łatwo się znaleść :wink:
I ja tu się jeszcze nie wpisałam? Oj, naprawię to, ale na leniwo. To link do mojego bloga - wpis z 17 września - chustomaniactwo. Tam w skrócie opisałam, co i jak było z tymi chustami.
http://prawiemojehistorie.blox.pl/ht...21.html?395821
niestety jak dla mnie narazie chyba Gliwice odpadają :( niby blisko a jednak daleko.
pierwsza trojka dzieci wozkowo+nosidelkowo)o chustach nikomu sie wtedy nie snilo.+najmlodsze ze starszych ma 10 lat+
w ciazy z obecnym malenstwem slyszalam o chustach ale nie zaglebialam sie w temat myslac ze to jakas nowa moda.
wyboru dokonala moja Arusia okazujac sie dzieckiem zupelnie nie wozkowym za to bardzo cyckowym a w domu nic sie samo nie chcialo zrobic. przypadkiem na allegro natknelam sie na chusta.pl i z pewna taka niesmialoscia kupilam i super!!!+chwal sie w oddyielnzm watku+
majac pierwsza chusta pogmeralam i trafilam na forum o chustach gazetowe i tu dowiedzialam sie ze chusta.pl to pouch i ze sa jakies wiazane.poogladalam zdjatka i zlapalam bakcyla. poniewaz nie stac mnie na oryginal zamowilam samorobke u mamy+ zdjecia w innym watku+zamotalam sie i hurra super. teraz czekam na kolejna samorobka od moja mama ........
przepraszam za styl pisma ale cos mi sie z klawiatura popie.........
aj-a szkoda :( ... ale może w końcu uda nam się spotkać jak nie w gliwicach to w katowicac :wink:
pucia witam :D
też mam taką nadzeję :lol:
I przedstawiam pokrótce:
mieszkam w W-wie
I synka mam obecnie 4,5 miesięcznego, Jakuba.
Noszę go od kiedy skończył 3 tygodnie - wtedy dotarła do mnie pierwsza chusta. I nie wyobrażam sobie życia bez niej - takie ułatwienie! taka bliskość :-)
W wolnych chwilach, hobbystycznie nawracam znajomych na chustowanie. Mam już na koncie 4 dusze ;-)
Witaj :)
Czy Ty byłaś na tych samych co ja? W la-pazie? Jak tak, to podaj maila, wyślę Ci na priva, bo Twoje zdjęcia jako jedyne wyszły super :)
I oczywiście jeśli wyrażasz zgodę to wrzucę na forum :)
na tych samych :-)
i w la pazie :-)
cieszę się, że zdjęcia fajnie wyszły, strasznie byłam tym plecaczkiem przejęta i muszę niemężowi się pochwalić. maila podaję ci w PM.
i jasne, wrzucaj na forum - skoro foto udane, a i wiązanie niepaskudne mam nadzieję :-)
Witam i ja!
Mam na imie Agnieszka i zaczynam z chusta. Zaczynam pozno bo dziecie to moje trzecie i dopiero co urodzone (ma 2 tygodnie). Pierwsze bylo raczkowe nie nosidlowe. Drugie w baby bjornie noszone - o chustach sie wtedy zaczynalo u nas mowic albo ja malo oczytana bylam. Teraz postanowilam chustowac.
Dlaczego?
Przekonal mnie moj do tego Mlodszy dziec-wczesniak. Wiedzialam ze w Bogocie wczesniaki sa kangurowane i zapobiega to wielu przykrym konsekwencjom wczesniactwa. Chociaz Mlodszy az takim wczesniakiem nie byl to pierwszy miesiac zycia (czyli odpowiednio bylby to ostatni miesiac ciazy) na moim brzuchu. Nosilam go b duzo. Wlasciwie ciagle byl przy mnie. Pieknie sie dzieki temu rozwijal. Chetnie sie bawil na podlodze (bo duzo noszony nie oczekiwal ze bede ciagle wokol niego tanczyc) co procentuje w jego rozwoju fizycznym. Zdaniem neurologa to wylacznie zasluga mojego z nim postepowania ze nie ma sladu wczesniactwa i wyprzedza w rozwoju rowiesnikow - nieskromnie dodam.
Dlatego tym razem postanowilam isc krok dalej i zakupilam Hoppa. Mamy za soba 5 udanych chustowan. Malenka nie placze w chuscie i sie pieknie uspokaja. Az moi rodzice byli zdziwieni ze po 2 wrzaskunach mamy takie spokojne dziecko teraz :wink:
witaj :)
Witaj Aggie - i skoro jesteś z Warszawy to czekamy na Ciebie w św. Annie w czwartki o 11 :)