:omg: nie żebyśmy zazdrościli :twisted: :twisted: :twisted:
Wersja do druku
:omg: nie żebyśmy zazdrościli :twisted: :twisted: :twisted:
Wcale ale to wcale :twisted: a one do kolekcji prywatnej czy na bazarek, że tak zagaję??Cytat:
Zamieszczone przez Ania
Chusty sa prześliczne, ślinka mi cieknie a zanim sie do jedwabiu dorobię to mi chyba dzieć wyrośnie z chustowania :cry:
to moje prywatne chusty :)
welna na program do welny, 30 stopni i bez wirowania, tzn pralka odsacza i troche wiruje ale to taki baaaardzo wolny tryb jest
ummm to nino fajnie wyglada ... jakos indio mi nie pasuja - chyba jestem jedyna niemilosniczka tych chust w tych kregach ;-D
Tak z ciekawości sprawdziłam i na stronie Didymosa nowe Indio z jedwabiem rozmiar 6 kosztuje 115 euro, a "zwykłe" zielone fale kosztują 110 euro, więc różnica nie taka duża...Cytat:
Zamieszczone przez Zuzia
Choruję na jedwab lub konopie i na wiosne mam zamiar je nabyć :bduh:
BTW co lepiej nosi - z tych dwóch?
jedwab to seria limitowana, jeszcze niedawno bylo w obiegu tylko kilka sztuk i ceny na ebyau dochodzily do 900 dolarow
teraz przez kilka dni byly sprzedawane, zniknely i pojawily sie znow 6 - moze niezrealizowane zamowienia
wiec irlaaa albo kupujesz teraz albo konopie na wiosne :)
DonKaczka ale co lepiej niesie??
Jedwab czy konopie??
Kurka, jeszcze chwila i sie okaze, ze tak zerkajac sobie mozna interes zycia zrobic. 1000 zl do przodu, sa chetni :)?
ha!!! jak spojrzalam to tez pmyslalam o chrzescie naszego Toma. fajne kolorki. :lol:
tyle ze ja nie wiem w co sie ubiore, wiec nie wiem jaki kolor chusty by mi pasowal :wink:
chrzest bedzie na Pasche, czyli w Wielkanoc.
Aja u Petisu w gaga-... widziałam Indio Silk tak 400-420 zł to jest to samo Indio?
Po cichu przyznam że nie jesteś jedyna :wink:Cytat:
Zamieszczone przez lola_22
Zeby tematu nie powielac...
Jak sie nosi to indio z jedwabiem? Czy sie nie slizga, poczatkujaca nie bedzie miec problemow jego naciaganiem?
I pierze?
pralam z welna, na 30 stopni i ze slabym wirowaniem
a nosi sie spoko, jest sliska i naciaga sie gladko, nie osiada nawet ciut, zreszta welna i konopie tak samo sie zachowuja
Aż mnie skręca....:) Może jednak Luska da się ponosic jeszcze trochę...
Kurcze, u mnie nie ma regulacji wirowania... to jakas tara pralka, z komisu. Z tego co amietam z instrukcji jest ok 800 obrotow, mam nadzieje ze to nie bedzie za duzo.Cytat:
Zamieszczone przez DonKaczka
A z tym chrzetem to nie glupie ze pasuje swietnie :) Moze i ja sie dorobie swojej indio do 31 marca i naucze na tyle motac ze bede mogla swobodnie do kosciala z mala w chuscie isc :)
a program do welny ma ? bo tam jest zawsze taka bezpieczna ilosc obrotow przy wirowaniuCytat:
Zamieszczone przez ktosia
Jakies tam obrazki ma obk programow, musze sobie przypomniec jaki oznaczal welne :roll:Cytat:
Zamieszczone przez lola_22
(kiedys nz zajeciach ZPT :lol: bylo o tych wszystkich znaczkach 8)) )
Tyle ze ta pralka stara juz jest i nie wiem czy jej ufac w tych programach :|
Chyba bede chodzic prac chuste do rodzicow... bo szkoda by byla wielka gdyby cos sie z nia stala, bo pralka poknocila :?