Piękne są, ale chyba wolę moje fioletowe capulety z delikatnym dodatkiem niebieskiego, bo w takim intensywnym wyglądałabym blado;)
Wersja do druku
Piękne są, ale chyba wolę moje fioletowe capulety z delikatnym dodatkiem niebieskiego, bo w takim intensywnym wyglądałabym blado;)
aaa! najpiękniejsze róże ever :love:
można je gdzieś jeszcze kupić? :hide:
dziki jedwab didka nie spełnia moich oczekiwań oftal...jak to się mówi?????ze zapachowych w sensie. a mówicie,ze osche smierdza jak nalęży?????
BI to zupełnie nie moje kolory, porftel spokojnie odpoczywa. Pozbyłam się wszystkich róż ze stosu oprócz Hery, te sobie zostawię dla potomności.
Cudne są :love: strasznie chcę je mieć :sick: Wiadomo już kiedy będą?
aginia zielone róże też bym przygarnęła :sick: Zen już mam :hide:
przepiękne!!! Bardzo bym takie chciała...
Jest zapowiedź na FB, jutro szczegóły.
raczej będzie godzina podana
daaaaaaajcie mi teeeee róóóóóżżżżyyyyczkiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love:
piękne
pożądam...
już widzę jak strona będzie muliła podczas wypustu, do tego wszystko zniknie w ciągu 2 minut :rolleye:
albo co chwila strona będzie padała jak podczas ostatniego wypustu oki
oooo! to tak naprawdę pierwsze różyczki, które mi się podobają!
jeszcze nigdy nie kupowałam u nich, jest sens próbować czy zanim się ogarnę, to już wszystko zostanie wykupione? ;)
no i jak się u nich płaci? kartą czy paypalem? jaki jest koszt wysyłki?
12,83 funtów brytyjskich, zawsze warto spróbować :) można kartą lub pp
Dziewczyny, jak to jest - jak na stronie Oschy dodam przedmiot do koszyka to już jest bezpieczny? Czy dopiero jak przejdę do płatności? Wygląda na to, że pierwszy raz będę sama polować na chustę u Oschy (moja pierwsza nówka :) i wolę się przygotować psychicznie na to, co mnie czeka.