Miała słodkie maleństwo i śliczną kurtkę. :love:
Wersja do druku
Kurtka, świetna! Mężowska. :)
brawo dla Izy!
Właśnie obejrzałam - bardzo pozytywny materiał o chustonoszeniu. :) Brawa dla Izy!
A ja mam niedosyt. W tych sniadaniowkach zawsze się tak przeslizguja po temacie tylko...
Ale miło było Ize znów zobaczyć :) :hello:
Ja też mam nie dosyt, choć to wreszcie dobry materiał o chustach. I ten dzieciak tak śpiący. Pewnie musiał spać całe nagranie, które swoje potrwało :)
No i dwukrotna, czy nawet trzykrotna wzmianka o tym, że są instruktorzy noszenie w chustach i do takiego instruktora trzeba się wybrać.
Oglądałam wczoraj. Super :applause:
Właśnie obejrzałam.
Fajnie byłoby gdyby pociągnęli temat.
pisane z tapatalka, literówki możliwe
Fajne jest to, że Dorota zadawała pytania takie jakie właśnie zadają rodzice na początku - a czy to się da zrobić samemu?? uwielbiam:) i odpowiadam regularnie na podobne. Bardzo pozytywny materialik z komentarzem Izy - tu mnie tylko jedna rzecz zastanawia w wypowiedzi, mianowicie stwierdzenie, że praktycznie nie ma przecwskazań do noszenia po stronie dziecka (poza wagą poniżej 2 kg), no są niestety i myślę, że rodzice powinni być o tym informowani.
Ale to nie na dyskusję tutaj. Podsumowując - bardzo bardzo ok:)
dziękuję za wszystkie ciepłe słowa!
tak, to była, ja, materiał był kręcony na Bemowie, a kurtka - tatusiowa ;) Całe nagranie trwało 4 godziny, mnie bardzo podoba się materiał, jaki z tego zmontowali - miał być ilustracją do rozmowy w studio, ale niestety w czwartek miałam plany wyjazdowe i do tego nie doszło. Co się odwlecze to nie uciecze :-P
widziałyscie? :omg:
http://plejada.onet.pl/dorota-gardia...coreczke/krlc5