Dziewczyny, dzięki za miłe słowa :-) Jak tylko będzie ciąg dalszy, dam znać, póki co cisza.
Jagna, czy Ty coś wiesz może? :-)
Wersja do druku
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa :-) Jak tylko będzie ciąg dalszy, dam znać, póki co cisza.
Jagna, czy Ty coś wiesz może? :-)
Dopiero dzisiaj zobaczyłam :hide: Ogromnie mi się podoba Twój list do redakcji i bardzo jestem ciekawa co odpiszą. :-P
i ja przycupnę, ciekawa jestem zakończenia tej sprawy, dobrze, że zareagowałaś ;) i list super ;)
Uczyć się od Ciebie można:-)
Czekam na kontynuację!
Nie czytałam artykułu ani innych prac tego doktora, ale może chodzi mu o zbyt szerokie odwiedzenie nóżek, które widać w niektórych wiązaniach oraz w nosidłach ergonomicznych stosowanych u niemowląt. Zbyt szerokie odwiedzenie jest podobnie niekorzystne jak wiszenie na kroczu. W Polsce przy dysplazji stawów biodrowych wciąż bardzo szeroko odwodzi się nóżki, a tymczasem na Zachodzie już wiedzą, że szpagat niczemu dobremu nie służy. Jeśli widzę 3-miesięczne dziecko w Manduce i w BB, to naprawdę nie wiem, co jest gorsze dla takiego malucha. Może autorowi o to chodziło? Ciekawe, czy w ogóle widział kiedyś dobrze zawiązaną chustę. Mniemam, że niekoniecznie i w tym problem.
Pat, cos podobnego napisalam juz tu w watku :)
No ale babka powinna zaznaczyc zatem gdzie jest problem, a nie wrzucac wszystko do jednego worka.
Tylko napiszę, że niestety odpowiedzi żadnej nie dostałam, szkoda...
Moja znajoma napisała do nich jeszcze przed Tobą - wiadomość mailową oraz później na twitterze. Też brak odp. No szkoda.