Ja praworęczna noszę na lewym, mąż leworęczny też nosi na lewym ;)
Wersja do druku
Ja praworęczna noszę na lewym, mąż leworęczny też nosi na lewym ;)
Leworęczna - noszę na prawym.
Na prawym:) ( Choć na lewym też się zdarzało)
praworeczna noszaca na prawym biodrze.
ja jestem leworęczna i noszę na lewym
praworęczna, tylko na lewym, bo potrzebuję sprawniejszej ręki (czyli prawej) do innych rzeczy
zakupy tez noszę w lewej
jestem oburęczna ;) Lewa czy prawa nie ma różnicy, obiema potrafię to samo. I noszę w zależności od... sama nie wiem, na prawym lub lewym biodrze.
ja jestem ciekawa, czy dla kogoś jest różnica w stronach w noszeniu na biodrze w chuście i na biodrze trzymając ręką? Jestem leworęczna (lub oburęczna, do końca nie wiem), na rękach dzieci lądowały głównie na lewym biodrze ale w chuście znacznie częściej na prawym. Do dziś lale ląduja u mnie regularnie na prawym biodrze;)
i tylko dodam dla porządku - i na rękach i w chuście dobrze jest dbać o noszenie naprzemienne. Wiem, że to nie jest łatwe - ale naprawdę warto.
Jestem praworęczna, w chuście noszę głównie na lewym biodrze. Na rękach odruchowo na lewym, a jak lewa strona się zmęczy, to na prawym.
jestem leworęczna i czy w chuście czy bez noszę na lewym, prawa ręka robi się coraz sprawniejsza, hehe... muszę spróbować ponosić na prawym ;)
Ja jestem ogólnie lewostronna cała, i noszę na lewym.
jak trzymam na rekach to na prawym biodrze częściej, w kółkowej na lewym biodrze, ale najwygodniej mi w kółkowej z przodu(było, bo już nie noszę tak 11 kg mego szczęścia ;)) jestem raczej praworeczna.