Mam konopie 4,2 :D
Chciałam 5,2, byłoby na nosidło i króciznę, ale mi nie przeszło potwierdzenie :( , a 4,6 już mi zniknęło. Mam nadzieję, że 4,2 jest trochę hojniej ucięte.
Wersja do druku
Mam konopie 4,2 :D
Chciałam 5,2, byłoby na nosidło i króciznę, ale mi nie przeszło potwierdzenie :( , a 4,6 już mi zniknęło. Mam nadzieję, że 4,2 jest trochę hojniej ucięte.
ładne, ale chyba wolę tęcze girasolowe, cenowo dostępniejsze... (z drugiej strony wiadomo, że konopie i bambus kosztują)
A jakie ceny z ciekawości?
Podoba mi się, ale i bez znajomości ceny wiem, że mnie nie stać.
cudne a na tulę byłaby niepowtarzalna <3
coś 470 z przesyłką za konopie 4,2, nie sprawdzę dokładnie, bo pisze z telefonu. Właśnie na tulę pomyślana, ale nie chcą uszyć więcej:(
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
oj, szczerze? zupełnie mi się nie podoba :(, jakaś taka zbyt prosta, zbyt oczywista jest, każdy byłby w stanie taką wymyślić...
Cudownie energetyczne te paski!!! Na FB można było strzelać ile ich jest na chuście. No niestety nie mam szczęścia, to chociaż popatrzę (mam nadzieję) na Wasze zdjęcia w akcji :ninja:
No patrz!
A u mnie wszystkie Natki- mocno dłuższe, za to 3 na 4 Oszki- krótsze ;) i to sporo. Girasol pobił u mnie rekord 4,6 miało... 5 metrów!
Widac- jak się komu trafi.
Po cenie stwierdzam, że i tak bym nie kupiła i uśmiech znów zawitał na mej twarzy, bo 3,6 to za krótko dla mnie, a 4,2 za drogo. ;)
śliczna jest
ale nie za te cene :duh:
mi trochę przypomina tropikanę LL no nie wiem tak jakoś....ładna, ale nie aż tak powalająca, ale sugeruję się tylko zdjęciem z wątku ;)
Chusta jak chusta, ale te ceny!!!!??? :omg::omg::duh:
:hide:
czyzbym miała odszczekiwać?:ninja:
https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf