Re: Trzymajcie mnie, bo mnie kusi...
Zabrońcie mi proszę wstępu na chustostragan :mighty: , bo już kupiłam to co chciałam i więcej nie potrzebuję, raczej MT bym sprzedała, a wciąż mnie kusi coraz to nowa okazja.
To moje chustogniazdo mnie wykończy (a właściwie moje konto) :hide:
Najgorsze, że nowe chusty muszą jeszcze trochę poczekać na lokatora :baby:
...ja jeszcze dobrze nie zaczęłam naszej przygody z chustą...a już czuję się uzależniona od zakupów i "chcenia" wszystkiego...Mała Tolka ma szynę na bioderko wiec dobrze nie zaczelismy się nosić, czekamy aż sie to skończy. Nawet nie wiem czy bedzie chciała...a ja ciągle chusty i chusty...
Chorobliwy ten stan...jak fajnie nazwałaś chustogniazda...
Najśmieszniejsze jest to, że przy Kacperku wystarczyła mi jedna chusta, a teraz już mam trzy wiązane plus kółkowa i kanga (te dwie w drodze), nie licząc MT 8))
Szaleństwo :rolleye:
Ja mam to samo, z tym, że ostatnio kupiłam chustę i tak się w niej zakochałam, że marzę o jeszcze jednej takiej samej. Powiedzcie, ze jestem chora, takie coś nie jest normalne.
Cytat:
Zamieszczone przez kejzi
Ja mam to samo, z tym, że ostatnio kupiłam chustę i tak się w niej zakochałam, że marzę o jeszcze jednej takiej samej. Powiedzcie, ze jestem chora, takie coś nie jest normalne.
:lool:
tak, jesteś chora. co więcej, taka jednostka chorobowa nie jest mi znana :D
a ja chyba kupię chustę na raty :shock: (dzięki uprzejmości jednej z forumek) ale o tym na razie ciiiii :wink:
aha, kejzi, a jaką to chustę chcesz zdublować?
Cytat:
Zamieszczone przez landa
Najśmieszniejsze jest to, że przy Kacperku wystarczyła mi jedna chusta, a teraz już mam trzy wiązane plus kółkowa i kanga (te dwie w drodze), nie licząc MT 8))
Szaleństwo :rolleye:
:lool: :lool:
Kółkowa się bardzo przydaje :) Ty masz tylko jedną (jak dojdzie) a ja do niedawna miałam 8 :) To jest dopiero świr ;) Teraz mi zostało 6 i nie jestem w stanie żadnej się pozbyć :)
do niedawna miałam elastyczną ale trzeba było zamienic na tkana bo dzieć rośnie, no i zakupiłam sobie nóweczkę :) piekną, przepiekną, fantastyczną...zakochałam się :) no a potem trafiłam na chustostragan i .....przepadłam :) teraz mam 3 (2 w drodze) a już myślę o następnej :D
aha i niewyobrażam sobie cokolwiek sprzedać bo ja z tych zbieraczy jestem :)
Dobrze, że trzeci maluch jest w planach :mrgreen:
Przeglądanie aukcji zaczynam od chust,każdy dłuższy kawałek szmaty oceniam pod kątem przydatności chustowej,przeliczam wszystkie wydatki(oczywiście każdy jest zbędny!!)na ilość chust,które można za to kupić.We śnie macham rękami jakbym się motała:-))A idealne gniazdo wyobrażam sobie usłane chustami na tęczowo.Tak jestem uzależnona i chustoporąbana :lol: Ale dobrze i z tym chustobzikiem, jak z niczym innym na świecie :backcarry: :slingtwins: :slingbaby: !!!!!!!
jako posiadaczka jednej chusty, łapię się na tym, że kupuję ubrani pod kątem "pasowania" do mojej zielonej papryczki.
dawno juz nie kupwoałam żadnej chusty
i tak mnie ciagnie....już byłam prawie zdecydowana na zarę ale pomu\yślalam sobie, że zawsze chciałam miec stary apart średnioformatowi i on kosztuje tyle co zara....więc poszłam po zdrowy rosądek i postanowiłąm kupić aparat
boję się tylko ,bo idzie do mnie pożyczone indio jedwabne i aparat moze być zagrożony.....
to choroba i tyle...
:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez visenna2
Kółkowa się bardzo przydaje :) Ty masz tylko jedną (jak dojdzie) a ja do niedawna miałam 8 :) To jest dopiero świr ;) Teraz mi zostało 6 i nie jestem w stanie żadnej się pozbyć :)
Ale ja mam zamiar jeszcze coś sobie uszyć, tylko materiał i kółka mi potrzebne :mrgreen:
Kółkowe są piękne :love:
No i MT też sobie uszyję, jak mi maluch podrośnie :D
Więc to dopiero początek :rolleye:
mi ostatnio codziennie śnią się chusty, a pechowym trafem rozerwały mi się jedyne teraz jeansy. i niestety czeka mnie bezsensowny wydatek zamiast pięknej chusty :(
Cytat:
Zamieszczone przez lori
dawno juz nie kupwoałam żadnej chusty
i tak mnie ciagnie....już byłam prawie zdecydowana na zarę ale pomu\yślalam sobie, że zawsze chciałam miec stary apart średnioformatowi i on kosztuje tyle co zara....więc poszłam po zdrowy rosądek i postanowiłąm kupić aparat
boję się tylko ,bo idzie do mnie pożyczone indio jedwabne i aparat moze być zagrożony.....
to choroba i tyle...
:mrgreen:
lori lepiej mężowi daj do schowania aparacik :lol:
No to mam już kółkową Ellaroo Ysabel z zielonymi kółkami (moim marzeniem było mieć te kółka, no to mam :mrgreen: ).
Nie wchodzić na chustostragan, nie wchodzić na chustostragan, nie wchodzić...
pomoże? :hmm:
Jakie to szczęście, że dzieci rosną :D
Kiedyś w końcu przestanie nas to chustowanie kręcić - mam nadzieję ;)
Cytat:
Zamieszczone przez kuku1978
Kiedyś w końcu przestanie nas to chustowanie kręcić - mam nadzieję ;)
Jakoś nie mogę sobie tego stanu wyobrazić :lool: