Podoba mi się, bardzo. :applause:dla Nati.
I nawet przymierzam się od jakiegoś czasu do poszukiwań merynoskow.
Ale chyba już za dużo niebieskości wśród mych chust, szkoda.
Wersja do druku
Podoba mi się, bardzo. :applause:dla Nati.
I nawet przymierzam się od jakiegoś czasu do poszukiwań merynoskow.
Ale chyba już za dużo niebieskości wśród mych chust, szkoda.
Piękna! Na szczęście wieczorem nie będzie mnie w domu, bo jeszcze bym się skusiła;) No i kwestia ceny, skoro z merynosem, to może sporo kosztować.
nie podoba mi się wzór w ogóle... Ale następny kolor, skład konopie-viskoza bardzo mi się podoba. No i wzór też tutaj jakoś korzystniej wychodzi... A może to przez to, że go całego widać? :hmm:
http://imageshack.us/a/img571/6197/jvoc.jpg
Wzór bardzo mi się, podoba, tylko znowu niebieski, a ja go tak nie lubię. Ale prezentu takiego bym nie odmówiła :D
o nie, to dzisiaj.. :D no ale synek dostał od dziadka kasę na wózek to będzie polowanie jednak :D mam nadzieję, że mi się uda tylko nad rozmiarem się zastanawiam.. Matko, jaka ona cudna :beat:
a ta bardziej niebieska, konopie-wiskoza, kiedy ma być? też dziś? chyba mam słabość do niebieskich chust
A gdzie konkretnie bedzie mozna kupic ta chuste? Na stronie natibaby? w jakim dziale? No i o ktorej? :-)
dagape na stronie nati w dziale z chustami o odpowiednim składzie, ta z wełną dzisiaj o 22:00 a tej z konopiami daty nie podali chyba jeszcze
ciekawa jestem jakie będą ceny wełenek. Napisze ktoś potem? Bo ja mogę nie dotrwać ;)
urlopuje :D
niebieskim mówię stanowcze nie;) ale co tam będę się powtarzać :D
Potwierdza się że mam zdecydowanie inny gust niż większość, nie podoba mi się w ogóle.
I zastanawiam się dlaczego modelka jest na stereotypową Rosjankę ucharakteryzowana, czerwone usta i warkocz :lool: nie dało się subtelniej?
już tylko godzinka.. :D
Komuś coś próbować?
ja próbuję dla siebie ale jakby mi się nie udało to 4,6 przyjmę ;)
spóźniają się :/
Jakby komus udalo sie 4,2 ustrzelic, to bylabym chetna
jest już :D maaaam :D
już są
3,6 - 432,90 zł
4,6 - 477,30 zł
5,2 - 499,50 zł